Bodysculptor REVEAL

Gebruik de werking van spierstimulatie in combinatie met de kracht van gekleurd licht om extra af te slanken en te verstevigen

Werking van de Bodysculptor REVEAL

BodySculptor REVEAL veroorzaakt dankzij een unieke en gepatenteerde technologie, BIOSTIMOLOGY© op basis van Extreem Laag Frequente golven, onmerkbare samentrekkingen van de spieren die onder de huid liggen. Men richt zich hoofdzakelijk op de gladde spieren.

De energie (ATP) die nodig is voor deze spiercontractie wordt vrijgemaakt uit onderhuids vet.

Hierdoor ontstaat dus een decongestie van vetcellen en de consumptie van overtollige vetzuren.

Tijdens de sessies is er een specifieke vermindering van lichaamsvet in de buik. Maar leert het lichaam alsook opnieuw beter vetten vrij te maken en te mobiliseren.

Ook na een sessie met BODYSCULPTOR REVEAL zal het lichaam makkelijker vetten loslaten en zal het lichaam steeds minder en minder geneigd zijn om vetten op te stapelen als energie.

BYE BYE JOJO-effect!

BodySculptor REVEAL is spiksplinternieuw en maakt gebruik van het ‘REINFORCED WAVES PROGRAM’

Behandelplan

Bij de eerste behandeling starten we met een intake gesprek waarbij we luisteren naar uw wensen en kort de methode toelichten. We overlopen samen de contra-indicaties om zeker te zijn dat de behandeling kan gestart worden.

Er bestaan verschillende kuren 4 8 12 beurten waarbij de intensiteit van de behandeling door u kan bepaald worden : u komt 2 tot 3 keer per week voor een traditionele kuur, of nog frequenter voor een express kuur.

We starten met een opmeting waarbij u in ondergoed opgemeten wordt op verschillende plaatsen en met een meting op een weegschaal waarbij we niet alleen uw gewicht bepalen, maar ook kijken naar vet- en vochtgehalte en metabolische leeftijd. Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto’s genomen voor de eerste behandeling en na afloop van de kuur. Deze gegevens houden we nauwkeurig bij om te vergelijken met uw eindresultaat.

Eventueel bekijken we welke andere behandelingen aanvullend kunnen werken om zo sneller uw resultaat te bekomen.

Tijdens de volledige duur van uw BodySculptor behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag, een gezond en evenwichtig voedingspatroon na te streven. En dit allemaal om een optimaal resultaat te bekomen.

Voordelen

Voordelen

 • Centimeterverlies op armen, taille, dijen en heupen.

 • Weg met zware benen.

 • Steviger en strakker.

 • Verbeterde lipolyse (vetverbranding).

 • Stimuleert het verwijderen van vocht en afvalstoffen.

 • 100 % ME-TIME.

Prijzen

1

sessie

4

sessies

8

sessies

12

sessies

30 minuten

€ 65

€ 240

€ 60 ps

€ 440

€ 55 ps

€ 600

€ 50 ps

45 minuten

€ 90

€ 340

€ 85 ps

€ 640

€ 80 ps

€ 900

€ 75 ps

ps = per sessie

Vanaf 24 sessies

Vanaf 24 sessies word je automatisch lid van de BODYSCULPTOR CLUB. Vanaf dit moment heb je steeds 30% KORTING IN EEN ONDERHOUDSFASE.

De aangekochte sessies dienen opgenomen te worden binnen 1 jaar vanaf datum van aankoop.

Na 24 sessies

1

sessie

4

sessies

8

sessies

12

sessies

30 minuten

€ 45,5

€ 168

€ 42 ps

€ 308

€ 38,5 ps

€ 420

€ 35 ps

45 minuten

€ 63

€ 238

€ 59,5 ps

€ 448

€ 56 ps

€ 630

€ 52,5 ps

Extra informatie BodySculptor

Geen koolhydraten voor BodySculptor?

Ons lichaam haalt zijn energie uit (bij voorkeur) het ‘verbruiken’ van koolhydraten, of het ‘verbruiken’ van vetten (= vetverbranding).

Tijdens een behandeling met BodySculptor wordt de lipolyse geactiveerd en verbruikt het lichaam in hoofdzaak vetten! Het is dus van belang voor een optimaal resultaat dat we dit zolang mogelijk aanhouden. Het innemen van koolhydraten saboteert de vetverbranding.

Dag van behandeling

Dag van behandeling

Daarom raden wij aan om op de dagen van een behandeling:

Ten laatste 1 tot 2u ervoor een lichte maaltijd te nuttigen.Tot 2u na de behandeling niet te eten.Tot 6u na de behandeling geen koolhydraten te consumeren.

Indien omwille van praktisch redenen in de agenda er niet anders dan na de behandeling kan gegeten worden (bvb. een behandeling om 11u30, vlak voor de middag) dan adviseren wij een maaltijd bestaande uit hoofdzakelijk proteïnen.

Contra-indicaties

Contra-indicaties

Contra-indicaties

Mensen die voldoen aan een van onderstaande contra-indicaties kunnen de behandeling niet aanvangen of dienen voorafgaand hun huisarts te contacteren.*

 • Zwangere vrouwen

 • Dragers van een pacemaker

 • Personen met hormonale verstoring moeten behandelende arts consulteren

 • Personen met een ernstige ziekte moeten huisarts consulteren

 • Diepe veneuze trombose

 • Infecties ter hoogte van bloed- en lymfevaten

 • Zware hartinsufficiëntie

 • Hemofilie

Extra bewegen?

Bij BodySculptor draait uiteindelijk 95% rond het opnieuw stimuleren van de natuurlijke lipolyse.

Uiteraard kan men met beweging alleen ook de lipolyse opnieuw stimuleren. Dit gebeurt doordat het lichaam meer verbruikt dan er geconsumeerd wordt, en omdat je meer spiermassa ontwikkelt. Een hogere spiermassa betekent een hoger verbruik voor het lichaam. Tot zover de theorie, want in de praktijk lijkt het lang niet zo eenvoudig.

Je leeftijd en levenswijze kunnen ook de lipolyse vertraagd hebben waardoor de resultaten vaak onder de verwachting liggen, zeker in verhouding met de geleverde inspanningen.

Sport of intensief bewegen?

Tijdens een training verbruikt het lichaam eerst de brandstof die aanwezig is in de bloedcirculatie. Dit wil zeggen dat de vetten die je graag wilt zien verdwijnen eigenlijk niet worden verbrand tijdens de training. immers pas na 20 à 30 minuten afhankelijk van persoon tot persoon en van nog een aantal andere zaken is het lichaam echt pas bezig met vetten te verbanden. Het zal altijd eerst de koolhydraten aanspreken.

Dagelijkse beweging

Natuurlijk kan je ook zonder intensieve sport meer gaan bewegen: fietsen naar het werk, wandelen naar de bakker, trappen nemen in plaats van de lift,… Maar ook poetsen, in de tuin werken, zijn allemaal leuke manieren om extra te bewegen.

MARIANNE

37 jaar

"Na 6 behandelingen merkte ik dat de bandjes aan m'n heupen en aan m'n BH begonnen te verdwijnen. Echt wat ik nodig had en super zalig! Pure ontspanning..."

KRISTIEN

46 jaar

"Ik deed het vooral voor m'n cellulitis en nu onderhoud ik het 2 keer per maand. Het is voor mij echt een must en het is een moment voor mezelf."

JEAN & MARIE

71 & 66 jaar

Goed voor m'n rug en voor mijn pijn maar ook goed voor zijn cholesterol.

Aquasense Diensten

Adres

Groenstraat, 17a
9041 Oostakker - Gent

Diverse

Telefonisch Contact

09 329 81 14

0477 26 72 22 (geen SMS)

SMS & Email

0460 20 02 32

contact@aquasense.be

© Aquasense / Da Vinci IT bv

Aquasense Diensten

Adres

Groenstraat, 17a
9041 Oostakker - Gent

Diverse

Telefonisch Contact

09 329 81 14

0477 26 72 22 (geen SMS)

SMS & Email

0460 20 02 32

contact@aquasense.be

© Aquasense / Da Vinci IT bv

Aquasense Diensten

Adres

Groenstraat, 17a
9041 Oostakker - Gent

Diverse

Telefonisch Contact

09 329 81 14

0477 26 72 22 (geen SMS)

SMS & Email

0460 20 02 32

contact@aquasense.be

© Aquasense / Da Vinci IT bv