BodySlimming

Actief & doelgericht afvallen met BodySlimming:
Twijfel je of dit iets voor jou is? Mail dan naar contact@aquasense.be en kom de cocon 3 keer gratis uittesten met begeleiding. Tot binnenkort?

Doelgericht Afvallen met BodySlimming

Doelgericht afvallen op probleemgebieden zoals bovenbenen, buik, billen en bovenarmen, zonder zware training maar met snel zichtbare resultaten. Onze behandelingen kosten u maar een fractie van de tijd die normale fitness en anti-cellulitis behandelingen vergen.

BodySlimming Pro maakt gebruik van de gloednieuwe afslankcabine, de Cocon, waarbij gebruik gemaakt wordt van de drie soorten infrarood stralingen A, B en C. Conventionele infraroodtherapie maakt hoofdzakelijk gebruik van de B en C straling. Deze stralingssoorten zorgen hoofdzakelijk voor een aangename warmte. Ze dringen niet door tot in de onderhuid en ontbreken dus enkele positieve effecten.

Bij COCON werken we uitsluitend met breedspectrum infraroodstralers. Deze bevatten de drie soorten stralingen in de optimale verdeling. (A = 21%, B = 51% en C = 28%).

We gaan te werk in 3 stappen:

  • tijdens de figuuranalyse bekijken we welke resultaten haalbaar zijn

  • tijdens de eerste oefeningenreeks oefent u 2 maal per week om deze resultaten te behalen

  • eens de resultaten behaald zijn, kan het voldoende zijn om 1 keer per week te oefenen om het resultaat te behouden, om de positieve eigenschappen van de infraroodstralen te blijven ondervinden kan je best de twee keer in de week aanhouden.

Heb je een doel die je wilt bereiken maar heb je de ideale methode voor jou nog niet gevonden? Dan is dit je kans: kom 3 keer gratis sporten onder begeleiding om uit te zoeken of het sporten in de Cocon iets voor jou is. Breng je sportieve kledij, een grote en een kleine handdoek mee. Sportschoenen zijn niet nodig.

Interesse: stuur een mailtje naar contact@aquasense.be met een aantal dagen en uren waarop je kan komen.

Tot binnenkort?

De COCON

De Cocon: de upgrade met therapeutische infrarood. Het is een doorzichtige warmtecabine waarin u allerlei op u afgestemde oefeningen uitvoert voor spierversteviging en figuurcorrectie. De oefeningen gebeuren liggend zodat uw rug en gewrichten worden ontlast. De temperatuur in de cabine is circa 34°C. Door gebruik te maken van minstens 4 weerstanden kan u uw workout naar een nieuw en hoger niveau tillen. Sporten in de Cocon is hoofdzakelijk gericht op afvallen. Maar daarnaast zijn de oefeningen die men in de cabine uitvoert veelzijdig en gericht op intensiteit en uithouding waardoor iedereen perfect kan werken naar een eigen, specifiek doel. Zo kan men perfect oefeningen uitvoeren om conditie te kweken, te verstevigen of om spiermassa op te bouwen.

Uniek is dat er in deze cabines uitsluitend met breedspectrum infraroodtechnologie wordt gewerkt. Dit is de enige infraroodwarmte die zowel de lange-, midden als korte golf bevat en dus de meest positieve effecten heeft op het lichaam. Deze zorgt voor een betere stofwisseling en verhoging van de lymfedoorstroming door een vergrote spieractiviteit en een optimalisatie van het afweersysteem. U voelt zich oprecht gezonder en fitter.

Cocon Cabine

Aquasense was één van de eerste instituten in België met de nieuwste Cocon banken.

Me Time

Tussen de oefeningen door kan je genieten van de zalige infrarood warmte.

Oefeningen

Al uw oefeningen zijn beschikbaar op de tablet in de cabines.

Extra informatie BodySlimming

Analyse

Bij een eerste kennismaking worden uw wensen besproken en krijgt u een figuuranalyse. U wordt opgemeten op verschillende plaatsen zodat we je resultaten optimaal kunnen opvolgen. Omdat centimeters alleen niets zeggen krijgt u ook een bodyscan met de Tanita Pro waarin we ook uw gewicht, vetmassa, spiermassa, vochtgehalte en metabolische leeftijd meten. Deze cijfers worden netjes bijgehouden in een app waarin we op termijn ook een mooie evolutie kunnen waarnemen.

Oefenprogramma

Afhankelijk van de resultaten van de analyse met de professionele Tanita en uw persoonlijke wensen, wordt een oefenprogramma op uw maat uitgewerkt en een oefenschema opgesteld. De beste resultaten worden bekomen indien u 2 keer per week de oefeningen doet. U volgt het programma de eerste 3 keer onder persoonlijke begeleiding, nadien individueel. U wordt wel bijgestaan door de Cocon Coach professional. Een tablet waarop je sportsessie en oefeningen getoond worden. Om de vooruitgang te kunnen opvolgen, wordt deze figuuranalyse elke 5 (Ultimate Body Challenge) 10 (Keep Up The Good Work) herhaald, afhankelijk van het gekozen abonnement. Waar nodig kan het programma dan aangepast worden.

Prijzen

Om je naar de beste versie van jezelf te brengen en je doelen te behalen krijg je een volledige opvolging in jouw afslanktraject. Afhankelijk van je gekozen abonnement doen we om de 5 of 10 beurten de analyse met de professionele lichaamsanalyse monitor. De monitor maakt een snelle en accurate analyse van uw lichaamssamenstelling en kan de voortgang in de loop van de tijd monitoren.

Om ook je maatje minder op te volgen doen we om de 5 of 10 beurten een lichaamsmeting.

We werken steeds met abonnementen van 20 beurten. Je start steeds met de Ultimate Body Challenge, daarna kan je het resultaat behouden met het abonnement Keep Up The Good Work.

Wil je meerdere keren per week komen kan je kiezen voor het maandabonnement All You Can Sport In a Month.

Ultimate Body Challenge

€ 295

Keep Up The Good Work

€ 260

All You Can Sport In a Month

€ 129

Sommige ziekenfondsen komen tussen in het lidgeld van een sportclub. Vraag hiernaar bij uw ziekenfonds. Wij vullen het formulier graag voor jou in!

Infrarood

Infraroodstraling

De infraroodstalen zijn verantwoordelijk voor het warmte transport van de zon naar onze aarde. Om dit even duidelijk te maken : wat gebeurt er als de zon even achter de wolken verdwijnt ? We voelen onmiddellijk dat het frisser wordt, niet tegenstaande dat de omgeving temperatuur niet dadelijk naar beneden gaat. Het is namelijk zo dat de infraroodstralen, die de warmte transporteren, heel makkelijk door de lucht gaan zonder veel verlies en de vaste lichamen die het tegenkomt rechtstreeks verwarmt. Als de wolken deze infrarood stralen tegenhouden krijgen we bijna onmiddellijk een gevoel van koude omdat het rechtstreeks contact met de infrarood stralen wegvalt.

Is er een verschil tussen infrarood stralen van de zon en deze van een kunstmatige bron (stralen)? Neen, de stralen zijn wel kunstmatig opgewekt maar zijn van dezelfde soort of natuur. Het grote voordeel is echter dat we de kunstmatige stralen juist kunnen bepalen wat we wensen en dat we niet van bewolking of ander belemmeringen afhangen. Tot slot kunnen we nog stellen dat alle warmte die we op afstand voelen getransporteerd wordt door infrarood stralen. Ook de warmte die we voelen-van de kachel of de verwarming, van een verlichtingslamp, of van een ander menselijk lichaam.

Eigenschappen

Infrarood deelt zich op in A, B en C straling. Deze drie verschillende stralingen hebben respectievelijk een korte, midden en lange golflengte. Conventionele infraroodtherapie maakt hoofdzakelijk gebruik van de B en C straling. Deze stralingssoorten zorgen hoofdzakelijk voor een aangename warmte. Ze dringen niet door tot in de onderhuid en ontbreken dus enkele positieve effecten. Bij COCON wordt uitsluitend met breedspectrum infraroodstralers gewerkt.  Deze bevatten de drie soorten stralingen in de optimale verdeling. Dus ook de A straling met de korte golflengte. Deze optimale verdeling wil zeggen dat COCON beschikt over een gezonde portie aan A straling. Deze straling dringt dieper door in de huid en brengt daardoor alle opmerkelijke voordelen van infrarood met zich mee. 

De korte golf infraroodstraling heeft een bijzonder zachte werking, aangezien het grootste deel van de stralen doorheen de opperste huidlagen en de kiemlaag dringt, zonder daarbij geabsorbeerd te worden. De dieptewarmte dringt door tot in de onderste huidlagen. De huid en de spieren worden door de warmte gestimuleerd, met sterk transpireren tot gevolg.

Het lichaam zweet niet enkel water uit, maar ook toxische stoffen, die ons organisme belasten. Uit een onderzoek blijkt dat infraroodstraling het gewichtsverlies stimuleert. De inwerking van infrarood licht kan het lichaamsvet in grote mate verminderen. De stralen bereiken de bloedvaten in het vetweefsel, verwarmen ze, waardoor ze uitzetten en er bijgevolg een betere doorbloeding is van het vetweefsel en een beter transport van de vetzuren. 

Aquasense Diensten

Adres

Groenstraat, 17a
9041 Oostakker - Gent

Diverse

Telefonisch Contact

09 329 81 14

0477 26 72 22 (geen SMS)

SMS & Email

0460 20 02 32

contact@aquasense.be

© Aquasense / Da Vinci IT bv

Aquasense Diensten

Adres

Groenstraat, 17a
9041 Oostakker - Gent

Diverse

Telefonisch Contact

09 329 81 14

0477 26 72 22 (geen SMS)

SMS & Email

0460 20 02 32

contact@aquasense.be

© Aquasense / Da Vinci IT bv

Aquasense Diensten

Adres

Groenstraat, 17a
9041 Oostakker - Gent

Diverse

Telefonisch Contact

09 329 81 14

0477 26 72 22 (geen SMS)

SMS & Email

0460 20 02 32

contact@aquasense.be

© Aquasense / Da Vinci IT bv