Universal Contour Wrap® Elite

Endermologie®, de enige 100 % natuurlijke, niet-invasieve en niet-agressieve techniek voor de mechanische stimulatie van de huid, maakt het mogelijk om het mechanisme van de cellen opnieuw te activeren.

Eerst was er de UCW Classic ...

De UCW Classic is de wetenschappelijk bewezen centimeterverliesbehandeling van Universal Contour Wrap. Deze behandeling garandeert een verlies van 15 cm in enkel 2 uur tijd! De perfecte oplossing om er piekfijn uit te zien voor een speciale gelegenheid. Het ’15 cm-verlies’ wordt ook gegarandeerd behouden tot tenminste 30 dagen na de behandeling, dus u blijft stralen tot lang na de behandeling.

Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar met een gemiddeld cm-verlies van 20-35 cm na een eerste behandeling, is de UCW Classic een centimeterverlies behandeling waarop u kan rekenen. Met de UCW Classic behandeling verliest u niet alleen centimeters, door de combinatie van de unieke formule van de klei en de speciale wikkeltechnieken, wordt uw lichaam strakker en voelt uw huid zijdezacht aan door het exfoliërend en reinigend effect. U ziet er niet alleen goed uit, u voelt zich ook vederlicht, en dit na 1 enkele behandeling.

Of u nu een kick-start wil nemen bij aanvang van een dieet of die hardnekkige centimeters wilt aanpakken, u kan rekenen op Universal Contour Wrap om snel resultaat te boeken. Uw vrienden en familie zullen versteld staan!

... maar wij hebben de UCW Elite.

De UCW Elite is de nieuwe, geavanceerde en volledig unieke behandeling van Universal Contour Wrap®, die de klassieke centimeterverliesbehandeling combineert met spierversteviging en shaping in één enkele behandeling! UCW Elite biedt bovendien dezelfde garanties dan de UCW Classic maar met extra voordelen !

Dankzij het nieuwe ‘UCW Chrysalis’ toestel, die elektrische spierstimulatie combineert met thermische warmte, biedt de UCW Elite behandeling een verbeterd centimeterverlies in een kortere tijd.

Bovendien kan u genieten van een intens relaxerende behandeling, met maximale ontgifting, een sneller centimeterverlies en een meer ontspannen behandeling tot gevolg.

Voor wie geschikt?

Voor wie geschikt?

Iedereen kan genieten van het gegarandeerde centimeterverlies bij een Universal Contour Wrap ELITE behandeling, behalve zwangere vrouwen en mensen met een pace maker of andere implantaten. Het maakt niet uit welke maat of vorm u hebt, of u een kick-start wil nemen bij aanvang van een dieet, of u die hardnekkige centimeters wil aanpakken die u na uren sporten nog steeds niet kwijt geraakt.

En omdat de resultaten onmiddellijk zichtbaar zijn is de UCW Elite ideaal wanneer u geen tijd meer hebt voor een dieet net voor uw last-minute reis. Het duurt minder dan 2 uur om met de UCW Elite terug een strak, welgevormd lichaam te krijgen. Ook als u maar enkele dagen de tijd hebt om er op uw best uit te zien voor een speciale gelegenheid kan u op de UCW Elite behandeling rekenen. Vele celebrities rekenen op de UCW Elite voor hun verschijning op de rode loper.

Maar UCW Elite is niet enkel geschikt voor mensen op zoek naar onmiddellijk centimeterverlies. De combinatie van de unieke klei en speciale wikkeltechnieken, zorgt niet enkel voor het hermodelleren van uw figuur, het is ook effectief in de strijd tegen cellulitis en striemen. Alsook om de verslapte huid, na een zwangerschap of gewichtsverlies, te verstevigen. Ook voor mannen die hun probleemzones rond de buik willen aanpakken is het een ideale oplossing.

Wat na de behandeling?

UCW Elite blijft nog ever verder werken, lang na het verlaten van ons instituut. Na de behandeling blijft de speciale kleioplossing in de poriën van de huid zitten, waardoor het ontgifitingsproces 3-4 dagen kan verder gezet worden, met verder centimeterverlies als gevolg. Daarom wordt aangeraden om na de behandeling nog niet meteen een warme douche te nemen.Na de behandeling moet u ook veel water drinken om zo de vrijgekomen onzuiverheden verder af te voeren.Om alle voordelen van de UCW Elite te kunnen ervaren wordt een kuur van 3 opeenvolgende behandeling (met een tussentijd van 7-10 dagen) aangeraden. Het centimeterverlies is cumulatief, en het gemiddelde verlies na 3 behandelingen is 63 cm. Voor vele vrouwen betekent dit een verlies van 1 kledingmaat.

Voordelen van de UCW Elite

Bij een UCW Elite krijgt u een 15-cm verlies garantie na een behandeling van slecht 2 uur, dit 15-cm verlies wordt gegarandeerd behouden tot tenminste 30 dagen. De combinatie van de unieke klei formule en de speciale wikkeltechnieken zorgt niet enkel voor een gegarandeerd cm-verlies, een strakker lichaam, maar ook voor :

  • Verstevigen en modelleren : UCW Elite revitaliseert het elastine en dit zorgt ervoor dat het vet compacter wordt en u terug een welgevormd lichaam krijgt.

  • Exfoliëren en reinigen : tijdens de behandeling wordt het volledige lichaam ingepakt in warme klei en bandages, hierdoor wordt elke centimeter van het lichaam gereinigd en gevoed. Bij het verlaten van ons insituut ziet u er niet alleen stralend uit, u voelt zich ook zo.

  • Ontgiften : de unieke mineraalrijke klei oplossing helpt om toxines, gelokaliseerd onder de huid, uit het lichaam te verwijderen, waardoor u zich als herboren voelt na elke behandeling.

  • Strakker maken van de huid : UCW Elite is een effectieve manier om verslapte huid, na zwangerschap of gewichtsverlies, of na een liposuctie aan te pakken.

Hoe werkt het?

Het geheim van het gegarandeerd centimeterverlies bij een UCW Elite behandeling ligt in de combinatie van de unieke klei formule en de wikkeltechnieken gebruikt tijdens de behandeling, die versterkt wordt door elektrische spierstimulatie en een verwarmd deken.

De behandeling werd ontwikkeld door Dr Richard Strem, na grondig onderzoek van de heilzame mineralen gebruikt in spa behandelingen. Vooraleer u wordt ingewikkeld met de voorgedrenkte kleibandages krijgt u de elektrostimulatiebanden aan rond de taille, buik en dijen. Nadien wordt u ingewikkeld, om vervolgens in het Chrysalis verwarmdeken gedurende 35 minuten de intense en relaxerende behandeling te ondergaan.

De warmte ontspant het lichaam en opent de huidporiën, hierdoor onttrekt de Classic klei de toxines sneller en stimuleert het de bloedcirculatie. Deze effecten zorgen voor een beter zuurstofverbruik van het weefsel en stimuleren de lymfatische uitwisselingen waardoor het ontgiftingsproces stijgt.

Deze warmte in combinatie met elektrische spierstimulatie versnellen het ontgiftingsproces naar de helft van de normale behandeltijd. Hierdoor verkrijgen we een sneller centimeterverlies en een meer ontspannende behandeling.

Uw kan kiezen uit drie verschillende spierstimulatieprogramma’s afhankelijk van uw specifieke vereisten. Elk programma omvat drie fases: opwarming, spierstimulatie en afkoeling. Op deze manier voorkomen we de opstapeling van melkzuur.

Het duurt ongeveer 45 minuten om opgemeten en ingewikkeld te worden. Tijdens de pakking kan u gewoon ontspannen en de wrap zijn werk laten doen gedurende 35 minuutjes. Het lichaam wordt gemodelleerd, terwijl de mineralen worden geabsorbeerd door de huid en de klei de toxines uit het lichaam trekt, om u daarna terug opperbest te laten voelen.

In tegenstelling tot andere centimeterverliesbehandelingen, zorgt de UCW Elite niet voor een verlies van vocht. In tegendeel, om uw persoonlijke resultaten nog te verbeteren wordt u aangeraden om veel water te drinken na de behandeling. Zo zet u het proces van centimeterverlies, ontgifting en reiniging verder.

Prijzen

Eén behandeling kost € 105, maar voor een maximaal centimeterverlies en afhankelijk van uw lichaamsbouw zijn meerdere sessies noodzakelijk. Daarom wordt een kuur aanbevolen van 3 behandelingen met een tussentijd van 7 tot 10 dagen.

1 UCW Behandeling

€ 105

Aquasense Diensten

Adres

Groenstraat, 17a
9041 Oostakker - Gent

Diverse

Telefonisch Contact

09 329 81 14

0477 26 72 22 (geen SMS)

SMS & Email

0460 20 02 32

contact@aquasense.be

© Aquasense / Da Vinci IT bv

Aquasense Diensten

Adres

Groenstraat, 17a
9041 Oostakker - Gent

Diverse

Telefonisch Contact

09 329 81 14

0477 26 72 22 (geen SMS)

SMS & Email

0460 20 02 32

contact@aquasense.be

© Aquasense / Da Vinci IT bv

Aquasense Diensten

Adres

Groenstraat, 17a
9041 Oostakker - Gent

Diverse

Telefonisch Contact

09 329 81 14

0477 26 72 22 (geen SMS)

SMS & Email

0460 20 02 32

contact@aquasense.be

© Aquasense / Da Vinci IT bv