Doeltreffend afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat 

Cryo Arctik 21

Onmiddellijk en definitief resultaat

De Arctik 21 staat garant voor doeltreffend afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat. Het meest verbluffende resultaat wordt behaald met het lokaal maar blijvend verwijderen van de buitenste vetlaag, waardoor er een onmiddellijk effect is op je silhouet. Maar dat is zeker niet zijn enige verdienste…

Hoe werkt het

De Arctik 21 werkt uitsluitend op het lichaam. Het is een toestel dat ons toelaat lokale imperfecties aan te pakken en te verminderen.

Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering, versteviging, …) Afhankelijk van het doel kiezen we de juiste crème en wordt de zone bedekt met folie.

De behandelkop wordt op de plastic tegen de huid geplaatst en met zachte bewegingen wordt de huid, en dan vooral de onderste vetlaag, tegen de behandelkop gemasseerd. Als het toestel de juiste temperatuur heeft bereikt, kan de behandeling starten. Afhankelijk van het doel zijn de bewegingen anders.

De temperatuur van de huid wordt naar gelang van het probleem tussen de  -2°C tot -20 °C gebracht.

De behandeling is volledig pijnloos ondanks de lage temperaturen.

Na de behandeling wordt de aangebrachte crème afgenomen en wordt de meting herhaald. Zo ben je meteen overtuigd van het resultaat.

Drink voldoende na de behandeling, dit bevorderd de afvoer van afvalstoffen die na de behandeling vrij komen. 

Combineer en krijg nog meer effectieve resultaten

In het ideale geval laat je voor een behandeling met de Arctik 21, die werkt op vetten, een drainage uitvoeren met de Chromo IOS. Je lichaam wordt zo voorbereid op de werking van de Arctik 21. Wij adviseren dit steeds bij elke Arctik 21, maar laten de keuze uiteraard vrij. We raden het heel sterk aan bij de eerste behandeling.

Behandelplan Arctik

We starten de behandeling met een gesprek waarbij we polsen naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met een grootte van ongeveer één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op uw verlanglijstje dan moet u een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen zou immers het resultaat per oppervlakte verminderen.

Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten met een lintmeter. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan. Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto’s genomen voor en na de behandeling. 

Definitief afslanken

Bij aanvang van deze behandeling moet u weten dat er een aantal behandelingen nodig zijn om een mooi afgewerkt resultaat te hebben. Elke behandeling is een stap in het afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat. Elke volgende behandeling bouwt verder aan uw resultaat. Tussen twee behandelingen in laat u minimaal 15 dagen zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. In de weken waar u geen Arctik (op vetten) gepland heeft, kan u perfect wel een andere behandeling laten doorgaan, dus ook bvb een Arctik op versteviging of cellulitis.

Cellulitis of versteviging

Deze behandelingen gebeuren in kuren waarbij gestart wordt met twee behandelingen per week. Eens het resultaat bekomen is, wordt één onderhoudsbeurt per maand geadviseerd.

Cryotherapie

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude. Cryotherapie vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces die apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd.

De koude ontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.

Invloed van Cryotherapie op de vetlaag

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker is aan te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af !

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Doelstellingen

Behandelingen

Thermotherapie

De combinatie van cryotherapie en thermotherapie bij de Arctik activeert een continue uitwisseling tussen vernauwen en verwijden van de bloedvaten (vasoconstrictie en vasodilatatie) en stimuleert niet alleen de bloedsomloop, maar leidt ook tot een progressieve ontspanning van de spieren.

Het is de bedoeling om het gevoel van onbehagen te verminderen, het opgeblazen gevoel te beperken en de onaangename zenuwimpulsen ter hoogte van de gewrichten en de spieren te blokkeren.

Welke zones kunnen behandeld worden met de Arctik

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje, …

Prijzen Arctik

Wens je te starten met Arctik 21, dan heb je de keuze uit per beurt te betalen, of een abonnement te nemen van 5 of 10 beurten en zo een mooi voordeeltarief te genieten. Bekijk zeker ook onze Slimme Combinaties met andere behandelingen die nog voordeliger zijn en een mooier resultaat zullen geven.

Je eerste behandeling met de Arctik 21 krijg je sowieso aan het voordeelprijs van € 100.

Eén behandeling

€ 130

U kiest ervoor om te genieten van één behandeling, of u kiest voor meerdere Artick 21 behandelingen maar elke beurt apart te betalen.

Eén drainage

€ 75

U gaat voor een beter resultaat en kiest om de Arctik 21 te laten voorafgaan door een drainage met Chromo IOS.

5 behandelingen

€ 575

U kiest voor een abonnement van 5 Arctik 21 behandelingen, waarbij u een mooie voordeelprijs geniet.

10 behandelingen

€ 1000

U kiest voor een abonnement van 10 Arctik 21 behandelingen, waarbij u een nog mooiere voordeelprijs geniet.

Contra-indicaties

Voor het uitvoeren van een Arctik 21 moeten we rekening houden met volgende contra-indicaties:

Komt u in aanmerking voor een van deze contra-indicaties, dan raadpleegt u best eens uw eigen behandelende arts. Mag u de Arctik 21 absuluut niet ondergaan, dan kunnen we u vast wel verder helpen met een van onze andere behandelingen uit ons uitgebreide aanbod.

Slimme combo's voor sublieme resultaten

De Arctik 21 is een ideale behandeling om te combineren met de Waves 21 en de Chromo IOS. Daarom hebben we enkele voordeelpakketten uitgewerkt. Dit pakket is een afslanktraject van 10 weken, waarbij om de twee weken een Waves 21 of een Arctik 21 uitgevoerd wordt. De Chromo IOS kan ingezet worden als drainage samen met de Arctik 21 of, tussen de Waves 21 of Arctik 21, om extra af te slanken of te verstevigen.

Een overzicht van al onze slimme combo’s lees je hier: Sublieme resultaten