Doeltreffend afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat

Arctik 21: afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat

De Arctik 21 staat garant voor doeltreffend afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is een toestel dat ons toelaat lokale imperfecties aan te pakken en te verminderen. Het meest verbluffende resultaat wordt behaald met het lokaal maar blijvend verwijderen van de buitenste vetlaag, waardoor er een onmiddellijk effect is op je silhouet. Maar dat is zeker niet zijn enige verdienste.

Arctik 21: combinatie van technologie

Cryotherapie

Thermotherapie

afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat met de Arctik

Behandelplan Arctik

We starten de behandeling met een gesprek waarbij we polsen naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met een grootte van ongeveer één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op uw verlanglijstje dan moet u een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen zou immers het resultaat per oppervlakte verminderen.

Behandelplan bij omtrekvermindering: afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat

Bij aanvang van deze behandeling moet u weten dat er een aantal behandelingen nodig zijn om een mooi afgewerkt resultaat te hebben. Elke behandeling is een stap in het afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat. Elke volgende behandeling bouwt verder aan uw resultaat. Tussen twee behandelingen in laat u minimaal 15 dagen zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. In de weken waar u geen Arctik (op vetten) gepland heeft, kan u perfect wel een andere behandeling laten doorgaan, dus ook bvb een Arctik op versteviging of cellulitis.

Behandelplan bij versteviging of cellulitis

Deze behandelingen gebeuren in kuren waarbij gestart wordt met twee behandelingen per week. Eens het resultaat bekomen is, wordt één onderhoudsbeurt per maand geadviseerd.

Tijdens de volledige duur van uw Cryotherapie behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken: 1.5 liter per dag. Dit om de afvalstoffen in beweging te brengen om afgevoerd te worden en om hoofdpijn tegen te gaan.

Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten met een lintmeter. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan. Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto’s genomen voor en na de behandeling.

Hoe verloopt één behandeling met Arctik?

In het ideale geval laat je voor een behandeling met de Arctik 21, die werkt op vetten, een drainage uitvoeren met de Chromo IOS. Je lichaam wordt zo voorbereid op de werking van de Arctik 21. Wij adviseren dit steeds bij elke Arctik 21, maar laten de keuze uiteraard vrij. Sowieso raden we het heel sterk aan bij de eerste behandeling.

De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering, versteviging, …). De te behandelen zone wordt bedekt met een plastic folie.

Eens de kop is afgekoeld start de uiteindelijke behandeling. De behandelkop wordt op de plastic, tegen de huid geplaatst en met zachte beweging wordt de huid, en dan vooral de onderliggende vetlaag, tegen de behandelkop geduwd. Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.

Na de behandeling wordt de aangebracht crème verder in gemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ben je meteen overtuigd van het afslanken met onmiddellijk en blijvend resultaat

Cryotherapie

cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude. Cryotherapie vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces die apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd.

De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34°C naar ongeveer 8°C zonder het creëren van een koude gevoel.

De koude ontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.

Thermotherapie

thermotherapie

De combinatie van cryotherapie en thermotherapie bij de Arctik activeert een continue uitwisseling tussen vernauwen en verwijden van de bloedvaten (vasoconstrictie en vasodilatatie) en stimuleert niet alleen de bloedsomloop, maar leidt ook tot een progressieve ontspanning van de spieren.

Het is de bedoeling om het gevoel van onbehagen te verminderen, het opgeblazen gevoel te beperken en de onaangename zenuwimpulsen ter hoogte van de gewrichten en de spieren te blokkeren.

Invloed van Cryotherapie op de vetlaag

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker is aan te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af !

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Wat is Cryolipolyse en Apoptose?

De cryolipolyse is een specifieke techniek van de cryotherapie die gebruikt wordt in de esthetica. Het bestaat erin om een cryotherapie machine, de Waves 21, Arctik 21 of Cryo 21, te gebruiken op een welbepaalde zone van het lichaam, om het afslankingsproces of de vermindering van cellulitis te versnellen.

Cryotherapie stimuleert een natuurlijk verschijnsel dat apoptose wordt genoemd, dat wil zeggen een spontane en progressieve verwijdering van vetcellen. Deze laatsten zijn inderdaad heel gevoelig voor koude. Apoptose wordt ook nog wel een geprogrammeerde, en gecontroleerde, celdood genoemd.

Als een cel signalen ontvangt die de cel tot apoptose dwingen, of als de cel zoveel schade heeft opgelopen dat verder bestaan niet mogelijk is, wordt een intracellulair mechanisme geactiveerd. Dit mechanisme leidt uiteindelijk tot de afbraak van de cel.

Eenmaal de cel is afgebroken wordt deze via de natuurlijk weg uit ons lichaam verwijderd. Cryotherapie maakt gebruikt van de principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.

De thermische schok maakt het ook mogelijk om de bloedsomloop te versnellen wat het lichaam ertoe aanzet om gifstoffen te verwijderen en om calorieën te verbranden om zich te verdedigen. Deze techniek is dus vooral aanbevolen voor mensen die hun omtrek willen verminderen en tegelijkertijd willen verstevigen, nieuwe vorm willen geven en hun lichaam tonifiëren.

Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier kunnen geëlimineerd worden zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.
 
Met behulp van de cryotherapie kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Welke behandelingen zijn mogelijk met de Arctik

Doelstellingen

Behandelingen

Welke zones kunnen behandeld worden met de Arctik

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje, …

Prijzen Arctik

Wens je te starten met Arctik 21, dan heb je de keuze uit per beurt te betalen, of een abonnement te nemen van 5 of 10 beurten en zo een mooi voordeeltarief te genieten. Bekijk zeker ook onze Slimme Combinaties met andere behandelingen die nog voordeliger zijn en een mooier resultaat zullen geven.

Je eerste behandeling met de Arctik 21 krijg je sowieso aan het voordeelprijs van € 100.

Eén behandeling

€ 130

U kiest ervoor om te genieten van één behandeling, of u kiest voor meerdere Artick 21 behandelingen maar elke beurt apart te betalen.

Eén drainage

€ 75

U gaat voor een beter resultaat en kiest om de Arctik 21 te laten voorafgaan door een drainage met Chromo IOS.

5 behandelingen

€ 575

U kiest voor een abonnement van 5 Arctik 21 behandelingen, waarbij u een mooie voordeelprijs geniet.

10 behandelingen

€ 1000

U kiest voor een abonnement van 10 Arctik 21 behandelingen, waarbij u een nog mooiere voordeelprijs geniet.

Contra-indicaties

Voor het uitvoeren van een Arctik 21 moeten we rekening houden met volgende contra-indicaties:

Komt u in aanmerking voor een van deze contra-indicaties, dan raadpleegt u best eens uw eigen behandelende arts. Mag u de Arctik 21 absuluut niet ondergaan, dan kunnen we u vast wel verder helpen met een van onze andere behandelingen uit ons uitgebreide aanbod.

Slimme combo's voor sublieme resultaten

De Arctik 21 is een ideale behandeling om te combineren met de Waves 21 en de Chromo IOS. Daarom hebben we enkele voordeelpakketten uitgewerkt. Dit pakket is een afslanktraject van 10 weken, waarbij om de twee weken een Waves 21 of een Arctik 21 uitgevoerd wordt. De Chromo IOS kan ingezet worden als drainage samen met de Arctik 21 of, tussen de Waves 21 of Arctik 21, om extra af te slanken of te verstevigen.

Een overzicht van al onze slimme combo’s lees je hier: Sublieme resultaten