Help, mijn kledij spant! Wat nu?

Maatje minder met onze Bodysculptor

Je favoriete broek spant nu wel heel erg. Straks past het niet meer. Maar daar ga je aan werken. Later. Beloofd.

Komt dit je bekend voor? Dan het volgende ook waarschijnlijk.

Het was een lange dag op het werk. Op weg naar huis heb je nog boodschappen gedaan. Thuis wachten je kids je iets te enthousiast op en vertellen honderduit over hun dag. Na het koken, het avondeten en de afwas plof je in de zetel.

Je denkt terug aan deze middag. Tijdens je lunchpauze heb je in een etalage een prachtig kleedje zien hangen. Zou ik ermee staan? Zou het me passen? Zou ik het aantrekken op een volgende feestje? 

Met de vraag “Nog een glaasje wijn?”, trekt je man je terug in het heden. Ah ja, waarom niet. Je hebt ook niet elke avond tijd om even in de zetel te kruipen. Je geeft je broeksriem een gaatje meer ruimte en maakt het jezelf makkelijk. Nog even denk je terug aan deze middag, aan je spiegelbeeld in die etalage. En de belofte die je toen met jezelf maakte. Maar ah, dat sporten komt morgen wel.

Maar morgen is er dat oudercontact en op vrijdag heb je afgesproken met je beste vriendin.

Waarom is het zo moeilijk om tijd te maken voor jezelf? Je weet dat je iets moet doen om het tij te doen keren. Je weet dat je moet afslanken. Je verzet je volop tegen wat onvermijdelijk komen gaat. Je weigert op dit moment om een maatje meer te kopen. Ook al spant het hier en daar. Nog even en je moet toegeven dat jouw maatje, jouw maatje niet meer is. Dat wordt pijnlijk.

Als je heel eerlijk bent met jezelf, wéét je ook dat je niet het sportieve type bent. En stiekem droom je soms dat je ’s morgens wakker wordt in jouw ideale lijf.

Want geef toe, op jouw leeftijd al moe worden van een aantal trappen, dat is best confronterend. En je wil er wel tijd in steken. En je wil wel een effort doen. Maar eigenlijk wil je ook eens tijd om te ontspannen en een boek te lezen, want daar komt je ook niet aan toe.

Tijd voor een andere aanpak. Tijd om je te laten begeleiden bij Aquasense. En jouw verhaal hebben we al zoveel gehoord. Dit herkennen we toch allemaal? Wij ook. En we hebben er ook de ideale oplossing voor. Maar voor we deze verklappen, nog even dit.

Mensen die jou zijn voorgegaan vertelden ons het volgende. Zalig! Zo’n resultaat had ik niet verwacht. Ik krijg nu al complimentjes van mijn omgeving en ik ben nog maar net over halfweg. Ik kan terug in mijn broek. Ik hou terug van mijn spiegelbeeld.

Dit wil jij ook. Zo snel mogelijk.

Maar wat hebben deze mensen gedaan? En zal ik dat ook kunnen? Het zijn gedachten die spontaan bij je opkomen. Begrijpelijk. Maar laat dat nu net het goede nieuws zijn.

Onze oplossing is om twee maal per week gedurende een half uurtje te komen relaxen in de BodySculptor.

Wat! Is dat alles?

Eerlijk, nee dat is niet alles. Daarnaast geven we jou het advies mee om op die dagen de koolhydraten in je voeding weg te laten. Lukt jou dit niet de ganse dag, wat begrijpelijk is, dan toch minstens 2 uur voor en 6 uur na de behandeling.

Is dat dan alles? Want dat zie ik wel zitten. Volledig.

Wel, voor een optimaal resultaat geven we jou een tweede advies mee. De BodySculptor zet jouw lichaam aan het werk. Het boost jouw metabolisme en verbrandt vetcellen en dit proces stopt niet na dat half uurtje. Ideaal dus om na die heerlijke ontspannende sessie een sportmoment in te lassen.

Hola, dan toch sporten? En het begon er net goed uit te zien.

Geen paniek, een wandeling maken is ook sporten. Kom met de fiets naar ons, dan heb je vanzelf je sportmoment naar huis toe. Nog even je huishouden doen kan ook intensief zijn. En we zeggen ook niet dat het moet, dus lukt het een keer niet, wees dan niet te hard voor jezelf.

Ben je klaar voor deze uitdaging? Span die broeksriem al maar terug aan en maak een afspraak voor een afslankadvies en een testsessie met de BodySculptor. En breng gerust dat boek mee dat je al zolang wil lezen.