Feeling good is an inside job!

NEW: Bodysculptor REVEAL: maak nu je afspraak voor jouw gratis testsessie!

Fitter, lichter en slanker

Werking van de Bodysculptor REVEAL

BodySculptor REVEAL veroorzaakt dankzij een unieke en gepatenteerde technologie, BIOSTIMOLOGY© op basis van Extreem Laag Frequente golven onmerkbare samentrekkingen van de spieren die onder de huid liggen. Men richt zich hoofdzakelijk op de gladde spieren.

De energie (ATP) die nodig is voor deze spiercontractie wordt vrijgemaakt uit onderhuids vet .

Hierdoor ontstaat dus een decongestie van vetcellen en de consumptie van overtollige vetzuren. 

Tijdens de sessies is er een specifieke vermindering van lichaamsvet in de buik. Maar leert het lichaam alsook opnieuw beter vetten vrij te maken en te mobiliseren.

Ook na een sessie met BodySculptor REVEAL zal het lichaam makkelijker vetten loslaten en zal het lichaam steeds minder en minder geneigd zijn om vetten op te stapelen als energie. GEEN JOJO-effect!

BodySculptor REVEAL is spiksplinternieuw en maakt gebruik van het ‘REINFORCED WAVES PROGRAM’

Behandelplan

Bij de eerste behandeling starten we met een intake gesprek waarbij we luisteren naar uw wensen en kort de methode toelichten. We overlopen samen de contra-indicaties om zeker te zijn dat de behandeling kan gestart worden.

Elke kuur bestaat uit 12 beurten waarbij de intensiteit van de behandeling door u kan bepaald worden : u komt 2 tot 3 keer per week voor een traditionele kuur, of nog frequenter voor een express kuur.

We starten met een opmeting waarbij u in ondergoed opgemeten wordt op verschillende plaatsen en met een meting op een weegschaal waarbij we niet alleen uw gewicht bepalen, maar ook kijken naar vet- en vochtgehalte en metabolische leeftijd. Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto’s genomen voor de eerste behandeling en na afloop van de kuur. Deze gegevens houden we nauwkeurig bij om te vergelijken met uw eindresultaat.

Eventueel bekijken we welke andere behandelingen aanvullend kunnen werken om zo sneller uw resultaat te bekomen.

Tijdens de volledige duur van uw BodySculptor behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag, een gezond en evenwichtig voedingspatroon na te streven en de producten van BodySculptor dagelijks te gebruiken. En dit allemaal om een optimaal resultaat te bekomen.

Hoe verloopt één sessie met de BodySculptor?

Elke behandeling starten we met een weging op de weegschaal om zo uw gewicht onder controle te houden en u positief te stimuleren.

Tijdens de behandeling draagt u enkel uw ondergoed. Benen, buik, armen en onderkin worden voorbereid met de BodySculptor producten, waarna u een pak aankrijgt. Zo gaat u in de BodySculptor liggen, de benen in de botten. De armstukken worden rond de armen geïnstalleerd, het gelaatsstuk rond hoofd en kin. De BodySculptor wordt aangezet waarna u gedurende 30 minuten kan genieten van deze deugddoende behandeling.

Van de Extreme Low Frequency-golven zal u niets voelen, deze doen ongemerkt maar zeker hun werk. De lymfedrainage zal u een licht gevoel geven. Normaal gezien zal u zelfs in slaap vallen tijdens de behandeling.

Effecten op het lichaam

Moet ik op mijn eten letten tijdens mijn kuur BodySculptor?

Ons lichaam haalt zijn energie uit (bij voorkeur) het ‘verbruiken’ van koolhydraten, of het ‘verbruiken’ van vetten (= vetverbranding).

Tijdens een behandeling met BodySculptor wordt de lipolyse geactiveerd en verbruikt het lichaam in hoofdzaak vetten! Het is dus van belang voor een optimaal resultaat dat we dit zolang mogelijk aanhouden. Het innemen van koolhydraten saboteert de vetverbranding.

Op de dagen van een behandeling

Daarom raden wij aan om op de dagen van een behandeling:

Indien omwille van praktisch redenen in de agenda er niet anders dan na de behandeling kan gegeten worden (bvb. een behandeling om 11u30, vlak voor de middag) dan adviseren wij een maaltijd bestaande uit hoofdzakelijk proteïnen.

Tijdens de volledige kuur met de BodySculptor

Het is natuurlijk aangewezen om altijd een voedingspatroon aan te houden dat bestaat uit gezonde ingrediënten en regelmaat.

Het consumeren van voeding draagt bij tot een actieve stofwisseling maar weliswaar met de verstandhouding dat de inname van calorieën in verhouding dienen te zijn met het verbruik van het lichaam.

Het lichaam wordt uiteraard zwaarder als het meer consumeert dan het verbruikt. En het wordt lichter als er minder wordt geconsumeerd dan verbruikt.

Helaas is het niet zo simpel. En plots echt niets meer eten of onregelmatig eten is uiteraard ook niet de bedoeling. Indien jouw lichaam naast centimeters ook best wel enkele kilootjes mag verliezen adviseren we zeker en vast dit met ons te bespreken.

Over voeding kan je alsook bijzonder veel terug vinden op de website van het Vlaams Instituut Gezond Leven.

Moet ik extra bewegen?

Bij BodySculptor draait uiteindelijk 95% rond het opnieuw stimuleren van de natuurlijke lipolyse.

Uiteraard kan men met beweging alleen ook de lipolyse opnieuw stimuleren. Dit gebeurt doordat het lichaam meer verbruikt dan er geconsumeerd wordt, en omdat je meer spiermassa ontwikkelt. Een hogere spiermassa betekent een hoger verbruik voor het lichaam. Tot zover de theorie, want in de praktijk lijkt het lang niet zo eenvoudig.

Je leeftijd en levenswijze kunnen ook de lipolyse vertraagd hebben waardoor de resultaten vaak onder de verwachting liggen, zeker in verhouding met de geleverde inspanningen.

Sport of intensief bewegen

Tijdens een training verbruikt het lichaam eerst de brandstof die aanwezig is in de bloedcirculatie. Dit wil zeggen dat de vetten die je graag wilt zien verdwijnen eigenlijk niet worden verbrand tijdens de training. Immers pas na 20 à 30 minuten afhankelijk van persoon tot persoon en van nog een aantal andere zaken is het lichaam echt pas bezig met vetten te verbranden. Het zal altijd eerst de koolhydraten aanspreken.

Een training vergt veel moeite en is vaak ook belastend, zeker voor iemand die al lang geen sport meer beoefend heeft.

Ook hierbij gelden strikte aanpassingen aan de  voedingsgewoontes en de levensstijl. Veelal is dit moeilijk vol te houden en zijn de resultaten op het niveau van afslanken vaak ook teleurstellend. Voor alle duidelijkheid: BodySculptor promoot uiteraard sport! Maar sport is voor mensen, die hiermee snelle resultaten wensen, vaak erg belastend en teleurstellend.

Dagelijkse beweging, wandelen …

Natuurlijk kan je ook zonder intensieve sport meer gaan bewegen: fietsen naar het werk, wandelen naar de bakker, trappen nemen in plaats van de lift,… Maar ook poetsen, in de tuin werken, … zijn allemaal leuke manieren om extra te bewegen

Sport of beweeg nà een sessie met BodySculptor!

Nu de lipolyse actief is, is het ook de moment om extra te bewegen! 

De sport en beweging zal echt renderen! En de vetten die je wilt zien verdwijnen zullen ook verdwijnen!

Contra-indicaties

Mensen die voldoen aan een van onderstaande contra-indicaties kunnen de behandeling niet aanvangen of dienen voorafgaand hun huisarts te contacteren.

Voor wie geschikt?

Dit is dé oplossing om af te slanken en je fitter te voelen. En bovendien gericht op alle lichaamszones! Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen.

Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel ongewenst neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Prijzen abonnementen BodySculptor

Vanaf 24 sessies wordt een gebruiker automatisch lid van de BODYSCULPTOR CLUB. Vanaf dit moment heeft de gebruiker bij aankoop van een extra sessie of sessies steeds 30% KORTING IN EEN ONDERHOUDSFASE.

De aangekochte sessies dienen opgenomen te worden binnen 1 jaar vanaf datum van aankoop
Indien de gebruiker zich langer dan 1 jaar onthoudt van een behandeling wordt deze verwijderd
uit het bodysculptor CLUB bestand.

BodySculptor in de pers