14 jun 2020: vaderdag

Speciaal voor vaderdag hebben wij de code AQUAPAPA in het leven geroepen. Koop online een cadeaubon en geef, voor het afrekenen, deze code in. Wij verhogen de waarde van de bon met 5%. Deze code is bruikbaar tot einde juni 2020, de bon (met de verhoogde waarde) blijft, zoals je van ons gewend bent, geldig tot hij gebruikt is.

De Aquasense cadeaubon: een bon met heel veel mogelijkheden

Schenk een beetje ME-time of een beetje WE-time, maar schenk vooral een leuke, onstpannende beleving. Met de cadeaubon van Aquasense zit je altijd goed. Waarom?

  • op een bon van Aquasense staat geen einddatum, hij behoudt steeds zijn waarde (*)
  • je kan kiezen om een bedrag, een behandeling op een arrangement te schenken
  • maar uiteindelijk kan de gelukkige ontvanger de bon besteden aan wat hij/zij wenst (#)
  • zo kan de bon ook in meerdere keren gebruikt worden
  • of een opleg gedaan worden naar grootsere plannen
  • het door de schenker betaalde bedrag is de waarde van de bon, eventuele prijsstijgingen worden doorgerekend vanaf één jaar na aankoop cadeaubon
  • behalve wanneer de bon gefactureerd werd

Hoe schenken?

Afhalen

Ben je in de buurt, heb je graag een mooie bon om af te geven?

Spring dan gerust eens binnen en wij maken de bon à la minute voor je klaar. Als je dat graag hebt, bekijken we samen de mogelijkheden volgens het beschikbare budget.

Online aankopen

Kom je van wat verder of heb je geen tijd om langs te komen? Dan is de online cadeaubon ideaal voor jou.

Volg de link naar ons online platform. Daar kies je ‘Cadeaubon’, waarna je de keuze maakt uit het schenken van een bedrag of een arrangement. In een volgende stap vul je de naam van de ontvanger en jezelf in en schrijft een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. Je duidt ook aan hoe je de bon wenst te versturen. Heb je gekozen voor een bedrag, dan vul je dit ook in deze stap in, heb je gekozen om een arrangement te schenken, dan kan je dit in een volgende stap samenstellen.

Als voorlaatste stap vul je je eigen gegevens in en op het einde ga je over tot betaling van de bon.