Cadeaubon voor privé wellness beauty en afslanken

Met de cadeaubon van Aquasense schenk je een leuke ervaring voor privé wellness beauty en afslanken. Je kan kiezen om een bedrag, een arrangement of een behandeling te schenken. Maar wat je ook schenkt, de ontvanger kan vrij kiezen voor wat de bon zal gebruikt worden. Hulp nodig bij het kiezen van een arrangement binnen jouw budget? Bekijk de lijst met veel gevraagde arrangementen.

De Aquasense cadeaubon: een bon met heel veel mogelijkheden

Schenk een beetje ME-time of een beetje WE-time, maar schenk vooral een leuke, onstpannende beleving. Met de cadeaubon van Aquasense zit je altijd goed. Waarom?

Hoe schenken?

Afhalen

Ben je in de buurt, heb je graag een mooie bon om af te geven?

Spring dan gerust eens binnen en wij maken de bon à la minute voor je klaar. Als je dat graag hebt, bekijken we samen de mogelijkheden volgens het beschikbare budget.

Online aankopen

Kom je van wat verder of heb je geen tijd om langs te komen? Dan is de online cadeaubon ideaal voor jou. Volg de link naar ons online platform. Daar kies je ‘Cadeaubon’, waarna je de keuze maakt uit het schenken van een bedrag of een arrangement. In een volgende stap vul je de naam van de ontvanger en jezelf in en schrijft een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. Je duidt ook aan hoe je de bon wenst te versturen. Heb je gekozen voor een bedrag, dan vul je dit ook in deze stap in, heb je gekozen om een arrangement te schenken, dan kan je dit in een volgende stap samenstellen. Als voorlaatste stap vul je je eigen gegevens in en op het einde ga je over tot betaling van de bon.