Afslanken Figuurcorrectie Be Fit in 20 minuten EMS cardio training

Geen tijd om urenlang te fitnessen? Maar u wil wel terug een strak lichaam? U wil in no-time uw spieren verstevigen? U wil enkele kledingmaten terug in de tijd gaan? Dan is E-fit zeker iets voor u.

E-fit: de nieuwe manier van fitness

Wat is E-fit?

In 20 minuten tijd krijgt u een volledige EMS lichaamstraining die 18 x efficiënter is dan een klassieke fitnessessie.

E-fit maakt gebruik van EMS technologie: door middel van 20 E-pads verspreid in een vest, broek, arm- en kuitgordels krijgt u in slechts 20-minuten een volledige workout. De E-pads sturen verschillende impulsen naar uw spieren, vetlaag, bindweefsel en huid.

Door deze trainingssessies verhoogt uw metabolisme aanzienlijk. Dit in tegenstelling tot vele diëten die net de stofwisseling vertragen en zo een jojo-effect in de hand werken. Met de E-fit heeft u uw partner gevonden om zonder jojo-effect aan uw figuur te werken.

Tijdens een E-fit sessie worden gelijktijdig meer dan 90% van uw spiervezels gestimuleerd. Tijdens een gewone training is dit slechts 30%. Bovendien worden ook de diepliggende en meest verwaarloosde spieren getraind.

Voor wie is E-fit geschikt?

E-fit is voor iedereen die

Wat is EMS?

EMS of Elektro Musculaire stimulatie is een technologie gebaseerd op decennia’s onderzoek en ontwikkeling en wordt succesvol toegepast in zowel de fitness, revalidatie, afslanken als schoonheidswereld.

Hoe werkt EMS?

Beweging is niets anders dan een spiercontractie die op gang komt door middel van een opdracht vanuit de hersenen. Die opdracht wordt vertaald in zwakke elektrische signalen.

Het centraal zenuwstelsel stuurt deze signalen door via de zenuwvezels tot aan uw spieren. Al deze endogene stimuli zijn elektrisch van aard.

E-fit maakt gebruik van dit natuurlijke principe. De E-fit computer vervangt uw centraal zenuwstelsel (hersenen en ruggenmerg). Via verschillende elektroden worden de signalen verstuurd naar uw spieren. Een spiercontractie gegeven door een impuls van buitenaf, is veel intenser en geconcentreerder dan u dit zelf kan genereren.

Resultaten

U krijgt een figuur corrigerende training en huidbehandeling op alle vetrijke zones, zonder zware gewichten te heffen en met snel zichtbare resultaten. Doordat er rechtstreeks op de spieren gewerkt wordt, worden de gewrichten volledig ontlast.

Binnen 4 à 6 weken krijgt u:

E-fit-resultaten

Starten met E-fit

Intake

We luisteren naar uw wensen en lichten de methode toe. We overlopen samen de contra-indicaties om zeker te zijn dat de behandeling kan gestart worden. Eventueel bekijken we welke andere behandelingen aanvullend kunnen werken om zo sneller uw resultaat te bekomen.

Opmeting

We starten met een opmeting waarbij u in ondergoed opgemeten wordt op verschillende plaatsen en met een meting op een weegschaal waarbij we niet alleen uw gewicht bepalen, maar ook kijken naar vet- en vochtgehalte en metabolische leeftijd. Deze gegevens houden we nauwkeurig bij om te vergelijken met uw eindresultaat.

GO

Tijdens de volledige duur van uw E-fit behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag, een gezond en evenwichtig voedingspatroon na te streven en dagelijks een eiwitsupplement te gebruiken. En dit allemaal om een optimaal resultaat te bekomen.

Prijzen

Bij Aquasense kiezen we voor een leuke en gevarieerde mix van lichte en intensere cardio met krachtoefeningen voor buik en armen. Elke sessie duurt 20 minuten gevolgd door een ontzuring van 3 minuten van het lichaam.

Iedereen die start bij ons met E-fit, start verplicht met een starter abonnement. Nadien kan je kiezen voor een training abonnement of een abonnement in tijd. Tijdens de E-fit sessie heb je verplicht een E-fit pakje aan. Dit is eenmalig aan te kopen tegen € 49.

Starter 10: € 350

Je kiest voor een eerste abonnement met 10 beurten. Je wordt 2x opgemeten: bij aanvang en na afloop van je abonnement.

Starter 20: € 595

Je kiest voor een eerste abonnement met 20 beurten. Je wordt 3x opgemeten, bij aanvang, middenin en na afloop van je abonnement.

Trainer 10: € 300

Na een starter abonnement kan je kiezen voor een Trainer abonnement van 10 beurten. Hierbij wordt je niet meer opgemeten.

Training 20: € 510

Na een starter abonnement kan je kiezen voor een Trainer abonnement van 20 beurten. Hierbij wordt je niet meer opgemeten.

6 maand: € 899

Na een starter abonnement kan je kiezen voor een 6 maand abonnement. Hierbij wordt je niet meer opgemeten en kan je gedurende 6 maand elke week 2x komen E-fitten.

12 maand: € 1799

Na een starter abonnement kan je kiezen voor een 6 maand abonnement. Hierbij wordt je niet meer opgemeten en kan je gedurende 6 maand elke week 2x komen E-fitten.

Specifieke programma’s

Platte buik, slanke taille & heupen

Een platte buik bereikt u door combinatie van doelgerichte diepte-EMS-impulsen met ons vetverbrandings programma. Met het ‘abs’ programma van E-Fit bereikt u de moeilijk te trainen, dieperliggende buikspieren.

In 20 minuten tijd krijgt u 36000 spiercontracties!

Zeg maar dag tegen cellulitis

Behalve een buikje en love handles, kan u ook cellulitis aanpakken met E-Fit. Cellulitis of sinaasappelhuid is het resultaat van een opeenstapeling van vetcellen, afvalstoffen en water die uit de huid steken.

E-Fit bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel, die de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zelfs uw metabolisme boosten.

Uw lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd. Al na enkele sessies ziet u resultaat!

After baby

Wilt u zo snel mogelijk uw figuur terug na uw zwangerschap?

Een dieet is dan niet voldoende. Het is noodzakelijk om dit te combineren met aangepaste oefeningen.

De E-Fit is hiervoor ideaal. U verstevigt niet enkel de dieperliggende, verzwakte buikspieren, de bekkenbodemspieren, maar ook het bindweefsel. Doordat de collageen- en elastine-aanmaak gestimuleerd wordt, wordt ook uw huid terug strakker.

Deze hebben extra zorg nodig nadat ze 9 maanden hard gewerkt hebben!

Maximaal resultaat

Let’s go for maximal result! En dit door combinatie van de oefensessies met de E-fit en voeding
Optimaal resultaat bekomt u door:

Spiergroepen

We activeren 10 grote spiergroepen op éénzelfde moment met een doelgericht EMS impulsprogramma. Iedere spiergroep wordt apart ingesteld zodat er optimale resultaten behaald kunnen worden.