Natuurlijke lifting WAUW effect Open je blik Laat je ogen spreken

Lash Lift: een natuurlijke trend

Bij Aquasense trachten we de laatste trends te spotten en erop in te spelen. Een natuurlijke Lash Lifting hoort daar zeker bij.
 
Wat kan je verwachten? De Lash Lifting is een wimperlift, of een permanente krul voor je wimpers. Er wordt niet met wimperextensions gewerkt, maar je natuurlijke wimper wordt optisch verlengd door een natuurlijke krul aan te brengen. Het resultaat is veel natuurlijker dan een verlenging en blijft ongeveer 6 tot 8 weken. Heb je korte, rechte of naar beneden staande wimpers, dan is deze behandeling zeker een aanrader.
 
Aanvullende kan je je wimpers meteen laten kleuren, dat maakt een mascara achteraf ook weer overbodig. De behandeling zelf duurt ongeveer een uurtje.

Methode

Een Lash Lifting voelt natuurlijk aan en laten je ogen spreken. Het is niet schadelijk voor je wimpers en is bestand tegen water, zweten, tranen, sporten, … .

Lash Lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder wimperextensions aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash lifting techniek worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen.

Voor

Na

Ons advies

Prijzen

Zonder kleuring

U kiest enkel voor de natuurlijk lash lift, zonder bijkomende kleuring van de wimpers.

€ 55

Met kleuring

U kiest voor de natuurlijk lash lift, met bijkomende kleuring van de wimpers.

€ 65