Relaxerend Ontspannend Alleen of in duo Alle stress weg

Gun uzelf dat moment van rust en volledige ontspanning en

geniet van een professionele massage

Ontspannende massage of ontspannende duo massage

Wij verwelkomen jou in de sfeervolle beauty lounges voor ontspannende massages, alleen of met twee. Je neemt plaats op verwarmde massagezetels die het gevoel van volledig welbehagen nog versterken.

De massages bij Aquasense hebben als doel jou te helpen ontspannen. Even ontsnappen uit je druk leven waar stress en druk op jouw lichaam niet weg te denken is. Massage is dan een heel goed middel om je lichaam en geest terug te herstellen. Gun jezelf een moment van rust en ontdek wat een massage voor jou kan doen.

Alle massages kunnen in DUO genoten worden

Je wenst iemand te verrassen en samen te genieten van een massage, dat kan zeker bij ons. Wij hebben één duo-ruimte waar jullie samen en tegelijkertijd een massage genieten. Jullie kiezen elk jullie eigen massage, deze hoeft dus niet dezelfde te zijn. Eén ding is zeker: jullie zullen beiden genieten en uw verrassing zal in de smaak vallen.

Relaxerende massages

De relaxerende massage is bedoeld voor ontspanning en is niet zozeer gericht op genezing. Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen, het stelt je in staat om alle zorgen, stress en spanning los te laten en het kan oververmoeidheid en zelfs depressiviteit wegnemen.

In de relaxerende massage kunnen bijna alle delen van het lichaam worden gemasseerd: rug, schouders, nek, gezicht, hoofd en benen. De massage kan in tijd variëren van 20 minuten tot 2 uur en kan naar eigen wensen worden samengesteld.

Masseren ontspant de huid, stimuleert de bloedcirculatie en daarmee ook de doorbloeding van verschillende organen. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd.

Bij aanvang van de massage wordt steeds gevraagd of je ergens lichamelijke klachten heeft, zoals pijnlijke spieren, zodat de massagetherapeut daar rekening kan mee houden.

IMG_4617

Prijzen relaxerende massage

Duur Prijs
Gelaat
20'
€ 25
Rug, nek & schouders
30'
€ 37
Volledig lichaam
60'
€ 75
Volledig lichaam
90'
€ 148
Tranquillity (combi Face Special met lichaamsmassage)
90'
€ 135

Tranquility

Een Tranquillity combineert een volledige lichaamsmassage met een Face Special gelaatsverzorging met de producten van comfort zone. Op vraag kan zeker ook gecombineerd worden met een andere verzorging of kan ook gekozen worden voor een hotstone massage. Bekijk onze gelaatsverzorgingen

Hotstone massage

Hotstone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie, vanuit de gedachtegang “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.

We starten de massage steeds met warme olie en massage met de handen, en pas daarna met warme stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfestromen beter gaan circuleren. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage zelf maar ook door de warmte. Dit warme comfortabel gevoel wordt versterkt doordat de massagebanken ook verwarmd zijn. Er wordt gewerkt met basaltstenen die opgewarmd worden tot ongeveer 45 graden.

Hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam weer in balans. Een hotstone massage heeft een positieve invloed op: ontspanning, stressvermindering, betere doorbloeding, ontspanning van stijve spieren.

Prijzen hotstone massage

Duur Prijs
Rug, nek & schouders
30'
€ 37
Volledig lichaam, zonder gelaat
60'
€ 74
Volledig lichaam, met gelaat
70'
€ 89
Volledig lichaam, met gelaat
120'
€ 148

4 Element

De 4 element massage (lees four-elementmassage) is een volledige lichaamsmassage, startend met de rug en eindigend met het gelaat, met kenmerken uit 4 culturen : de Oriental, de Mediterranean, de Indian en de Arabian. Maar de 4 staat ook voor de 4 elementen van de natuur : lucht, water, vuur en aarde. Bij elke cultuur hoort een specifieke geur. Voorafgaand aan de massage kies je de geur die je het liefst hebt en deze zal gebruikt worden doorheen de ganse massage.

Tijdens de [ 4 elementmassage ] wordt je meegenomen op een reis langsheen deze 4 verschillende culturen.

De massage volgt de 4 natuurelementen

VUUR

WATER

Na het verwelkomingsritueel met de gekozen olie start je deze reis met de ‘Oriental culture’. Yin en Yang, meridianen en energie worden gebruikt om je lichaam te openen voor de nieuwe invloeden die gaan volgen.

Daarna laten we je meevoeren door het temperament en de warmte van de ’Mediterranean culture’ om je met aangename en koesterende bewegingen de sensatie te geven van liggen op het water, meegevoerd door de zachte golven.

LUCHT

Vervolgens weerklinkt een rituele ‘Indian culture’ massage diep in je lichaam, geest en ziel, geïnspireerd door de aloude levensfilosofie van de ayurveda. Stress en spanningen worden verlicht en een toestand van totale harmonie wordt nagestreefd.

AARDE

Je reis eindigt in de ‘Arabian culture’. Een massage die je terug thuis brengt. Het gevoel van de wind over de duinen op het einde van de dag, zacht maar krachtig. De voetstappen in het zand. Met warme harmoniserende bewegingen herstelt de vitaliteit van je lichaam en komt je geest tot rust.

VUUR

WATER

Prijs 4 Element massage

Duur Prijs
4 Element massage
60'
€ 75

Cadeautip

Maak iemand gelukkig en geef een massage cadeau: koop je cadeaubon online