nagels

Kies je voor Gelish of kies je voor de stevigere Gel. In beide gevallen heb je een mooie, verzorgde set nagels.

Mooie nagels met Gel of Gelish

Gelish

Heb je mooie natuurlijk nagels en wil je een nagellak met een langer blijvend resultaat zonder over te stappen naar kunstnagels? Wil je een afgewerkte versteviging van je nagels zonder je natuurlijke nagels te beschadigen? Dan is Gelish iets voor jou! Gelish is snel, gemakkelijk, verzorgd en mooi.

Gelish is een langer houdende kleurlak voor de nagels met een glanzend en streeploos eindresultaat. Afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel blijft de lak gedurende twee weken of langer zitten.

Deze lak wordt op zeer eenvoudige wijze op de nagels aangebracht en uitgehard onder de Led-lamp.

Gelish is geschikt voor elke vrouw die belang hecht aan verzorgde nagels, speciale gelegenheden, vakanties, … kortom, elke gelegenheid die een langer blijvende kleur vraagt.

Gelish is te verkrijgen in vele kleurtjes, voor elke vrouw wat wils, en ook een French afwerking is mogelijk. Gelish is mogelijk op handen en op voeten.

Zonder vernieuwen Met vernieuwen
Gelish in één kleur
€ 50
€ 50
Gelish French
€ 60
€ 60
Afhalen Gelish
€ 30

Na 5 betalende beurten Gelish plaatsen, krijgt u een 6e Gelish behandeling GRATIS

Gelnagels

Wil je mooie afgewerkte nagels, zonder zorgen en voor meerdere weken? Maar zijn je nagels van nature niet zo sterk of breken ze makkelijk? Dan zijn gelnagels de ideale oplossing voor jou.

Gelnagels zijn kunstnagels die erg veel lijken op de natuurlijke nagels. De hardgel kan aangebracht worden op je eigen nagel als versteviging of om je nagels de kans te geven om te groeien, maar er kan ook met tips gewerkt worden om je natuurlijke nagel te verlengen. Dit is ook de ideale oplossing wanneer je één of meerdere nagels afgebroken hebt.

Plaatsen Herplaatsen
Naturel
€ 55
€ 55
Color
€ 60
€ 60
French
€ 60
€ 60
Babyboom
€ 60
€ 60

De prijs van de tips is afhankelijk van het aantal nodige tips.
Vb. 1 tip is € 5, 3 tips € 12, 5 tips € 15 en vanaf 8 tips € 20.

Keuze uit vele kleuren