Mooie Stevige Zorgeloze Stijlvolle nagels

Kies je voor Gellak of Gelnagels. In beide gevallen heb je een mooie, verzorgde set nagels.

Mooie nagels met Gel of Gellak

Gellak

Heb je mooie natuurlijk nagels en wil je een nagellak met een langer blijvend resultaat zonder over te stappen naar gelnagels? Wil je een afgewerkte versteviging van je nagels zonder je natuurlijke nagels te beschadigen? Dan is Gellak iets voor jou! Gellak is snel, gemakkelijk, verzorgd en mooi.

Gellak is een langer houdende kleurlak voor de nagels met een glanzend en streeploos eindresultaat. Afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel blijft de lak gedurende twee weken of langer zitten.

Deze lak wordt op zeer eenvoudige wijze op de nagels aangebracht en uitgehard onder de Led-lamp.

Gellak is geschikt voor elke vrouw die belang hecht aan verzorgde nagels, speciale gelegenheden, vakanties, … kortom, elke gelegenheid die een langer blijvende kleur vraagt.

Gellak is te verkrijgen in vele kleurtjes, voor elke vrouw wat wils, en ook een French afwerking is mogelijk. Gellak is mogelijk op handen en op voeten.

Gellak kan je op verschillende manieren verwijderen. Je kan gellak eraf halen met een gewone vijl of met de elektrische  frees. 

Gellak kleur
€ 50
Gellak French
€ 60
Afhalen Gellak
€ 30

Na 5 betalende beurten Gellak plaatsen, krijgt u een 6e Gellak behandeling GRATIS

Gelnagels

Wil je mooie afgewerkte nagels, zonder zorgen en voor meerdere weken? Maar zijn je nagels van nature niet zo sterk of breken ze makkelijk? Dan zijn gelnagels de ideale oplossing voor jou.

Gelnagels zijn kunstnagels die erg veel lijken op de natuurlijke nagels. De hardgel kan aangebracht worden op je eigen nagel als versteviging of om je nagels de kans te geven om te groeien, maar er kan ook met tips gewerkt worden om je natuurlijke nagel te verlengen. Dit is ook de ideale oplossing wanneer je één of meerdere nagels afgebroken hebt.

Plaatsen
Naturel
€ 55
Color
€ 60
French
€ 60
Babyboom
€ 60

De prijs van de tips is afhankelijk van het aantal nodige tips.
Vb. 1 tip is € 5, 3 tips € 12, 5 tips € 15 en vanaf 8 tips € 20.

Keuze uit vele kleuren