IMG_4065

Essential pedicure 45min

De Essential pedicure behandeling bestaat uit: de nagels worden professioneel bijgeknipt en bijgevijld waar nodig. De dode huidcellen (eelt) op jouw voeten worden nauwkeurig verwijderd. Om af te werken krijg je nog een korte massage met onze hydraterende voedende massage crème van Footlogix.

Spa pedicure 60min

De Spa pedicure behandeling bestaat uit: we beginnen met een hydraterend ontspannend voetbad. Nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, eelt verweken, scrub, een detox Seaweed masker van Footlogix. Als afsluiter krijg je een deugddoende massage en worden je voeten ingesmeerd met onze doeltreffende voetcrèmes van Footlogix. 

Waarom komt eelt steeds terug?

Eeltvorming is een natuurlijke beschermingsreactie van het lichaam. Het is een reactie van de huid om extra bescherming te geven op een plek waar veel druk of wrijving aanwezig is. Wanneer er teveel druk op de bovenste laag van de huid (de hoornlaag) komt, zal het lichaam de huid op deze plek gaan verdikken.

Footlogix Pediceuticals

Waarom Footlogix

Hoogstaande ingrediënten

  • Ureum: vocht vasthoudend.
  • Spiraleen: antimicrobieel.
  • Clotrimazol: schimmelwerend.
  • Q10: anti-age.

De pedicure verhelpt bijvoorbeeld kwaaltjes aan de voeten zoals likdoorns, schimmelnagels en ingegroeide teennagels.

Ook als je geen last van voetklachten hebt, kun je gerust een pedicure bezoeken. Misschien blijkt er tijdens de controle dat je jouw teennagels te kort afknipt of overmatig eelt op je voeten hebt.

Hoe vaak moet ik naar de pedicure?

Het advies om een pedicure te bezoeken is om de 6 weken, maar eventueel sneller, afhankelijk van de klachten. Vaak kunnen problemen aan uw voeten voorkomen worden door een bezoek aan onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Zij kunnen dan tijdig problemen herkennen en eventueel voorkomen of oplossen.

Wat is het verschil tussen een pedicure en een podoloog?

Een pedicure gaat uitsluitend huid- en nagelaandoeningen zoals het knippen van de nagels, verwijderen van eelt gaan behandelen. Een podoloog daarentegen behandelt huid- en nagelaandoeningen met al dan niet aanwezigheid van systematische aandoeningen (diabetes, reuma…).