Privé wellness lounge Binnenzwembad Jacuzzi Sauna Stoombad

Aquasense: jouw privé wellness te Gent

Aquasense is een privé wellness lounge die volledig privé afgehuurd kan worden. Wij bevinden ons in Oostakker, deelgemeente van de mooie stad Gent, vlak aan het bedevaartsoord Lourdes en zijn groene wandelbos.

Alle elementen zijn geïntegreerd in een sfeervol modern en warm interieur. Wat wordt versterkt door de kleurenverlichting opgevat als grote lichtgevende waterdruppels boven het zwembad en rond de jacuzzi.

Faciliteiten

Binnenzwembad

Verwarmd binnenzwembad van 4 op 10 meter met jetstream

Sauna

Traditionele Finse sauna

Stoombad

Turks stoombad

Jacuzzi

Ruime jacuzzi met hydromassage

Keiendouche

Prachtige ruime douche uitgewerkt in keien, met handdouches, regendansen en koude waterval

Terras

Buitenterras

Minibar

Bar met gevulde ijskast

Krant

De dagelijkse krant

Prijzen wellness

Hieronder vind je een overzicht van de prijs van een bezoekje aan onze privé wellness. De basisprijs is voor 2 personen die 2u naar de wellness komen. Wil je langer blijven, dan ga je naar rechts in de tabel, wil je met meerdere personen komen dan tel je per extra persoon het bedrag eronder bij. We aanvaarden groepen tot ongeveer 15 personen. Met dit tabelletje kan je makkelijk zelf de prijs van jullie bezoek berekenen.

Voor een exacte berekening kan je onze online reservatietool gebruiken en meteen kijken of jouw moment nog vrij is.

Kinderen onder de 2 jaar komen gratis (vanaf 3e persoon).

Opmerking: alle prijzen zijn exclusief badlinnen en slippers. Deze kan je zelf meebrengen of wij kunnen deze klaarleggen voor jullie. Badjas, grote en kleine handdoek zijn te verkrijgen tegen € 8 per set. Slippers tegen € 3.5 per paar, verschillende maten zijn aanwezig. Glaasje fruitsap en water zijn steeds inbegrepen.

aantal uren
2
3
4
5
2 personen
€ 145
€ 199
€ 264
€ 329
per persoon extra
€ 43
€ 56
€ 69
€ 82

Hapje eten

Gelieve steeds minstens 2 dagen op voorhand jullie keuze door te geven. Enkel hapjes kunnen bij het binnenkomen nog bij gevraagd worden.

Je kan je bezoek aan Aquasense combineren met een lichte of uitgebreide maaltijd. Deze worden steeds geserveerd in de lounge tijdens het gebruik van de privé wellness lounge. Koude maaltijden staan bij aankomst reeds klaar in de ijskast. De timing van de warme maaltijden wordt bij aanvang besproken.

Een arrangement van 2u in de wellness kan je combineren met een lichte maaltijd. Als jullie keuze valt op een uitgebreide maaltijd zoals ontbijt, kaas-, vlees- of visschotel raden we toch aan om minstens 3u te nemen om zowel van het lekkere eten als van de wellness lounge zelf te kunnen genieten.

Combineer de wellness met ...

Naast een hapje eten, kan je je verblijf bij ons op een leuke manier verlengen door erna nog een deugddoende duo massage of verzorgingen te boeken. Je kan zelf een pakketje op maat maken, maar wij hebben al een aantal arrangementen voor jullie samengesteld.