Instant bruin kleurtje Bruin zonder randjes Bruinen zonder zorgen Instant zomergevoel

Spraytan het instant bruin kleurtje

Hoe werkt een spraytan?

Spraytanning is de nieuwste ontwikkeling in de toepassing van “bruinen zonder zon” producten.

Het product wordt met een spray systeem op het lichaam verneveld. Door de “bronzer” in het product zal je onmiddellijk een bruine teint waarnemen. Als klant

 

Het bruiningsproces werkt nog in tot 8 uur na de behandeling.

Hoe maakt het mijn huid bruin?

DHA, ook gekend als Dihydroxyacetone, is een kleurloos natuurlijk ontgonnen, op suiker gebaseerd ingrediënt van de Vani-T spraytan solution.

Wanneer de spraytan solution wordt aangebracht, komt de DHA in contact met de aminozuren in onze huid wat voor het gebruinde effect zorgt. Het bruiningsproces beïnvloedt alleen de buitenste huidlagen, of dode huidcellen, en dringt tot 4 tot 5 huidlagen door.

DHA in combinatie met alle andere luxueuze ingrediënten zorgen voor een onberispelijke bruine teint die tussen de 7 tot 10 dagen houdt mits de nodige nazorg. Vani-T spraytan bezorgt je een natuurlijk gebronsde teint dat overeenstemt met 8 solarium sessies (of 3 tot 5 tinten donkerder dan uw natuurlijke kleur), zonder enig contact met schadelijke UV stralen. Mits een goede nazorg, zal je kleur langzaam vervagen.

Geen tijd om te zonnebaden? Of je mag je niet blootstellen aan Uv-stralen? Dan kan je nu toch genieten van een onberispelijke, gebronsde huid. Het hele jaar door, of voor speciale gelegenheden.

Waar moet je op letten voor de behandeling?

Het resultaat is heel sterk afhankelijk van de voorbereiding die je thuis zelf doet. Lees heel aandachtig onderstaande raadgevingen zodat je resultaat optimaal kan zijn.
Scrubben

Scrub de avond voordien de huid met een zachte peeling zonder olie. Ons advies is om je huid over je hele lichaam licht te scrubben 24u voordat je een spray tan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanningvloeistof. Gebruik voor het scrubben een scrub die geen olie bevat en gebruik na het douchen geen bodylotions, crèmes of andere producten zoals parfum en deodorant.

Epileren

Verwijder ongewenste haargroei 24u voor de behandeling. Je kan tot 24u voor een spray tan behandeling je lichaam nog scheren of harsen. Scheer dus niet op de dag zelf, het kan zijn dat je huid daarna te gevoelig wordt voor de spray.
Tip: kies voor een suikerontharing de dag ervoor, dan is je huid niet alleen onthaard maar ook gescrubd.

Douchen
Mag douchen vlak voor de behandeling? Wacht een uurtje met een spray tan behandeling wanneer je gedoucht, gezwommen of gesport hebt. De natuurlijke kleurstoffen in DHA hechten zich beter aan een licht zure huid.
Make up, lotions, ...

Draag geen make up, lotions, parfums of deodoranten vóór de behandeling. Het is noodzakelijk om alle make up, cosmetica en deodorant grondig te verwijderen, voordat je een spray tan behandeling neemt. Een lippenstift, mascara of eyeliner is geen probleem. Tevens mag je gerust nagellak dragen tijdens de behandeling.

Waar moet je op letten na de behandeling?

Het is ook heel belangrijk om na de spray tan de juiste raadgevingen op te volgen. Lees deze heel aandachtig hieronder zodat je resultaat optimaal kan zijn.

Wat moet je vermijden om zo lang mogelijk je teint te houden?

Zwembaden en Spa's

Chloor en zout water in zwembaden en spa’s zorgen ervoor dat de teint sneller vervaagt wanneer langdurig blootgesteld. Korte sessies kunnen geen kwaad, maar zich langdurig in water met chloor of zout begeven kan wel leiden to een kleurvervaging. Chloor werkt immers verblekend op de huid. Een waterbestendige zonnespray kan je tan wel beschermen tegen chloor en zout water.

Sport

Zweten kan de kleur sneller doen verbleken, zweet is immers zout.

Zepen

Onderstaande producten moeten vermeden worden: Bodywashes en zepen die SLS, sulfaten, bevat (vb. Tahiti, Fa) Dove zepen en gels Sorbolene: dit ontwikkelt een filmlaag over de huid waardoor de teint niet verder ontwikkelt Zeepblokken, dit zijn alkaline. Onze huid heeft een bepaalde zuurtegraad en de zeep zorgt voor een enorm uitdrogend effect. PH-neutrale zepen zijn het best voor de huid.

Lange of warme baden

Een lang warm bad nemen, vermijd je best, dit zorgt immers voor een snellere vervaging van de teint.

Veelgestelde vragen

Ja, het actieve bestanddeel is DHA (Dihydroxayacetone), een op suiker gebaseerd derivaat en dus een natuurlijk product.
In zeer optimale omstandigheden 7 tot 10 dagen. Hoe meer je je huid hydrateert hoe trager de huid zicht vernieuwt.

Neen, de spray tanning wordt egaal verneveld op het lichaam waardoor er geen strepen zichtbaar zijn!

Dit hangt af van je eigen huidskleur en de gebruikte spraytan. Reken erop dat je huid 3 tot 5 tinten donkerder zal zijn. Vergelijkbaar met 8 zonnebanksessies en dit zonder schadelijke stralen. Bespreek zeker je wensen op vlak van kleur met de persoon die de behandeling uitvoert.

3 minuten na de behandeling kan je je al terug aankleden. De sessie eindigt immers met het droogblazen van je huid.

Neen, dit kies je zelf. Hoofdzaak is dat je een comfortabel en geruststellend gevoel hebt. Wij voorzien desgewenst een wegwerstring voor jouw comfort.

Ja, maar het is gemakkelijk uitwasbaar. Moeilijker is zijde of katoen, maar ook dit lukt met Vanish. Ook je lakens kunnen lichtjes de kleur opnemen. Na 4u mag je douchen en dan is de bronzer afgespoeld en komt de ontwikkelde kleur vrij. Enkel als je ’s nachts heel erg transpireert kan er nog een lichte kleurafgave zijn. Hou rekening met deze periode van 4u, zodat je je nog kan douchen voor je gaat slapen.

Best kom je 3 dagen op voorhand. Dan is je bruine tintje op haar mooist.

Ja want spray tanning beschermt je niet tegen de schadelijke UV stralen.

De spray tanning wordt NIET aanbevolen aan mensen die last hebben van een huidziekte, eczeem, snij- en schaafwonden en gedurende de eerste 3 maanden van een zwangerschap.

Prijzen

Volledige lichaam

Bovenlichaam

Onderlichaam

Gelaat

€ 35

€ 20

€ 20

€ 10