Afvallen doe je door slim te combineren

Slimme combo's voor sublieme resultaten

Voor iedereen

Bij Aquasense proberen wij voor iedereen die op zoek is naar een fittere, slankere versie van zichzelf, een gepaste oplossing te bieden. Voor iedereen is afslanken immers het begin van een eigen verhaal, iedereen heeft zijn eigen weg, zijn eigen problemen, omstandigheden, verwachtingen, einddoel, tijd.

Gratis advies

Om deze ideale weg te kunnen uitstippelen adviseren wij iedereen om te starten met een gratis en vrijblijvend afslank advies. We luisteren naar je problemen, wensen en doelstellingen, overlopen onze behandelingen en kiezen samen deze uit die best is om jouw probleem aan te pakken.

Combinatie van technieken

Wij geloven sterk in een gecombineerde aanpak, het inzetten van de verschillende technieken die wij in huis hebben. Daarom hebben wij enkele zinvolle combinaties gemaakt met een heel aantrekkelijke korting.

Welke combi kies jij?

Lazy & Freeze Deluxe

In de Lazy & Freeze Deluxe combineren we de werking van de Waves, de Arctik en de Chromo IOS. 

In deze combinatie kiezen we voor technologie die een blijvend resultaat levert. 

Zowel de Waves als de Arctik zijn immers toestellen die door middel van Cryotherapie een definitieve oplossing bieden. De Waves heeft bijkomend als voordeel dat niet alleen op de gevolgen gewerkt wordt (het plaatselijke vet op de probleemzone), maar de oorzaak van het probleem wordt aangepakt door rechtsreeks op de organen te werken (via de metameren) en deze zo een boost te geven zodat zij hun functie opnieuw naar behoren uitvoeren.

De Chromo IOS in dit verhaal zal tussen de sessies met de Waves/Arctik eveneens op de vetten inwerken, maar op een andere manier. Bovendien werken we op deze manier ook op de spieren om op die manier ook af te slanken en te verstevigen.

Relax & Lazy

In de Relax & Lazy combineren we de werking van de BodySculptor en de Chromo IOS. 

Bij elke sessie lig je eerst een half uurtje in de BodySculptor waarbij de vetverbranding (lipolyse) in gang gezet wordt en (op termijn) je metabolisme naar een hoger niveau wordt getild.

Na de BodySculptor wordt aangeraden om nog even te sporten om zo het vetverbrandingsproces nog verder te zetten, maar ook omdat je op dat moment meer rendement haalt uit je inspanning. Voor de mensen die niet kunnen of wensen te sporten, is dit een ideale combo. 

Na de BodySculptor geniet je verder gedurende een half uurtje in de Chromo IOS waar de spierstimulatie tot max 8 spieren aan het werk zal zetten.