Sugaring@home

(thuis ontharen met suiker)
ontharen met suiker kan nu ook makkelijk thuis

Voor wie is het thuis ontharen met suiker bedoeld?

Ben jij gewoon om je thuis te ontharen? Maar ben je niet tevreden over het resultaat?

Kies je op dit moment voor scheren? En sta je open voor een ontharingsmethode waarbij de haartjes meerdere weken wegblijven?

Wil je gladde benen zonder wondjes, zonder irritaties?

Reageer je allergisch op harsen?

Is jouw antwoord op een van deze vragen JA, dan is het tijd om te starten met sugaring@home.

Hoe werkt het thuis ontharen met suiker?

Om te starten met sugaring@home heb je enkel een van onze startpakketten nodig. In het Deluxe startpakket zit alles om jezelf (of je partner) in optimale omstandigheden te ontharen:

Dit pakket is voldoende om minstens 10x je onderbenen te ontharen. Ongeveer één jaar dus. Nadien hoef je enkel suiker bij te kopen om verder te suikeren.

Eens je een eerste aankoop van suiker gedaan hebt, krijg je exclusieve toegang tot onze sugaring@home academy. Hier vind je duidelijke stap-voor-stap video’s die jou gaan leren om jezelf (of je partner) te ontharen.

Wat onze klanten zeggen

Nog even de voordelen van suikerontharing

Nog niet helemaal overtuigd? Dan sommen we hier nog even enkele voordelen van de suikerontharing op:

Ben je gewoon van suikerontharing professioneel te laten doen, maar lukt dit nu even niet (door lockdown, door vakantie, …) dan is het zeker aan te raden om tussendoor niet te scheren. Daarom bieden we jullie de mogelijkheid om nu ook thuis zelf deze aangename ontharingstechniek toe te passen.

Neem een kijkje in onze sugaring@home shop

De producten kunnen na bestelling afgehaald worden, of je kan kiezen om deze bij jou thuis te laten leveren.

Lees onze overzichtelijke blog

In dit blog artikel geven we een overzicht van de meest gebruikelijke ontharingmethodes voor thuis. Bij elk ervan worden de voor- en nadelen besproken. Benieuwd of jouw methode erbij zit?

Ben je na het lezen van het blog artikel helemaal overtuigd, neem dan zeker een kijkje in de winkel en kies het startpakket dat best bij jou past.

Ontvang de PROMO code in jouw mailbox en geniet eenmalig van 10% korting op jouw producten in onze sugaring@home webshop.

[mc4wp_form id="1647"]