De natuurlijke manier van ontharen met Cleopatra’s Gold

Suikerontharen: langdurig verlost van je ongewenste haartjes

Wat is suikerontharen?

Suikerontharen is een hele zachte manier van het verwijderen van haartjes. Indien u eenmaal deze manier van ontharen ervaren hebt, zal u niets anders meer willen. Om u helemaal te overtuigen zetten we even de voordelen op een rijtje.

Oorsprong

De oorsprong: het goud van Cleopatra!

Suikerpasta is niet nieuw. Het is een samenstelling van hoofdzakelijk suiker en water, gebaseerd op eeuwenoude recepten uit het Midden-Oosten, die door Cleopatra en haar Egyptische onderdanen reeds werd aangewend in de strijd tegen ontsierende haartjes.

De Pandhy’s suikerpasta bestaat uit glucose, fructose en water – enkel lichaamseigen suikers dus – en is daarmee ook de meest medische suiker op de markt. Zoals vele andere suikerpasta’s wel doen, bevat de Pandhy’s suiker geen chemische produkten, geur- of kleurstoffen maar ook geen citroensap of andere fruitzuren.

Gezien de bereiding 100% natuurlijk is, is de Pandhy’s suikerpasta bovendien hypo-allergeen en veroorzaakt hij doorgaans geen huidirritatie, zelfs als u meerdere malen over het te behandelen gebied gaat.

Gezien de pasta op lichaamstemperatuur wordt aangebracht, is ook de kans op verbranding uitgesloten. Daarnaast kleeft suikerpasta alleen aan het haar en niet aan de levende huidcellen. Dode huidcellen worden daarentegen wel mee weggenomen, waardoor deze ontharingsmethode ook een zacht peelende functie heeft. Dit in combinatie met de hydraterende functie maakt dat we bij deze epilatie met suikerpasta veeleer mogen spreken van een ‘behandeling’.

Suikerpasta is hygiënischer dan bepaalde andere ontharingsmethodes, omdat voor iedere klant een apart bolletje suikerpasta wordt gebruikt; daarnaast is de suiker van zo´n hoge concentratie dat deze desinfecterend werkt. Doordat suiker een van de beste natuurlijk conservators is, maakt hij het kiemen of groeien van bacteriën onmogelijk.

Nog even alle voordelen op een rij

Enzymtec

Definitieve ontharing

In Zwitserland wordt al meer dan 8 jaar gebruik gemaakt van efficiënte definitieve haarverwijdering op biologische basis.

In een laboratorium in Zwitserland is het product 8 jaar geleden ontwikkeld waarbij alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt worden. Het product bestaat uit enzymen die op natuurlijke wijze het lichaam weer verlaten. De omvangrijke onderzoeksresultaten van de moderne microbiologie openen nieuwe werkzame mogelijkheden voor definitieve haarverwijdering waarbij men geen risico meer loopt voor beschadiging van huid en/of lichaam en waarbij alle haren definitief verwijderd worden.

EnzymTec is een zeer efficiënt, geïoniseerde preparaat dat bestaat uit de natuurlijke enzymen: trypsine, Chrysotripsine en papeïne voor het permanent verwijderen van haren. Er zijn langdurig studies en veelomvattende testen uitgevoerd waaruit is bewezen dat er geen ongewenste bijwerkingen en/of risico’s ontstaan na het behandelen met deze enzymen.

Hoe werkt het?

EnzymTec wordt op de gewaxte lichaamsdelen aangebracht middels Ionthoforese die in de geopende haarkanalen ingebracht worden. De in de EnzymTec aanwezige stoffen splitsen dan de germinatieve cellen bij de haarwortel en zetten deze om in aminozuren. Zo wordt het opnieuw groeien van de verwijderde haren onmogelijk gemaakt.

EnzymTec werkt bij alle haar- en huidtypen en kan in tegenstelling tot laserbehandeling, zelfs bij blonde, rode en zelfs bij grijze haren, zonder beperkingen ingezet worden.

Na de behandeling met EnzymTec mag je direct weer in de zon of onder de zonnebank. Een behandeling met EnzymTec neemt minder tijd in beslag en het werkt beter! Met dit product is er een nieuw tijdperk aangebroken voor definitieve haarverwijdering. Deze geavanceerde techniek gaat verder dan de haarwortel.

Garantie: EnzymTec garandeert een enorme haarreductie bij een correcte behandeling en bij het aanhouden van de juiste behandelingstermijnen.

Voordelen op een rij

Prijzen

Zone Sugaring vrouw Sugaring man
Armen - volledig
€ 45
€ 49
Armen - bovenarmen
€ 25
€ 29
Armen - onderarmen
€ 25
€ 29
Benen - bovenbenen
€ 35
Benen - bovenbenen achterzijde
€ 21
Benen - onderbenen
€ 38
Benen - volledige benen
€ 65
€ 95
Bikini - slip
€ 25
Bikini - string
€ 35
Bikini - full
€ 55
Borst & Buik
€ 65
Bovenlip
€ 15
Bovenlip & kin
€ 25
Buik
€ 169
Gelaat (zonder wenkbrauwen)
€ 35
Kin
€ 15
Oksels
€ 20
€ 25
Rug
€ 65
Rug, nek & schouders
€ 85
Wenkbrauwen
€ 15
Wenkbrauwen modelleren
€ 20