Zachte methode 100% natuurlijk Hygiënisch

De natuurlijke manier van ontharen met Cleopatra’s Gold

Suikerontharen: langdurig verlost van je ongewenste haartjes

Wat is suikerontharen?

Suikerontharen is een hele zachte manier van het verwijderen van haartjes. Indien u eenmaal deze manier van ontharen ervaren hebt, zal u niets anders meer willen. Om u helemaal te overtuigen zetten we even de voordelen op een rijtje.

Oorsprong

De oorsprong: het goud van Cleopatra!

Suikerpasta is niet nieuw. Het is een samenstelling van hoofdzakelijk suiker en water, gebaseerd op eeuwenoude recepten uit het Midden-Oosten, die door Cleopatra en haar Egyptische onderdanen reeds werd aangewend in de strijd tegen ontsierende haartjes.

De Pandhy’s suikerpasta bestaat uit glucose, fructose en water – enkel lichaamseigen suikers dus – en is daarmee ook de meest medische suiker op de markt. Zoals vele andere suikerpasta’s wel doen, bevat de Pandhy’s suiker geen chemische produkten, geur- of kleurstoffen maar ook geen citroensap of andere fruitzuren.

Gezien de bereiding 100% natuurlijk is, is de Pandhy’s suikerpasta bovendien hypo-allergeen en veroorzaakt hij doorgaans geen huidirritatie, zelfs als u meerdere malen over het te behandelen gebied gaat.

Gezien de pasta op lichaamstemperatuur wordt aangebracht, is ook de kans op verbranding uitgesloten. Daarnaast kleeft suikerpasta alleen aan het haar en niet aan de levende huidcellen. Dode huidcellen worden daarentegen wel mee weggenomen, waardoor deze ontharingsmethode ook een zacht peelende functie heeft. Dit in combinatie met de hydraterende functie maakt dat we bij deze epilatie met suikerpasta veeleer mogen spreken van een ‘behandeling’.

Suikerpasta is hygiënischer dan bepaalde andere ontharingsmethodes, omdat voor iedere klant een apart bolletje suikerpasta wordt gebruikt; daarnaast is de suiker van zo´n hoge concentratie dat deze desinfecterend werkt. Doordat suiker een van de beste natuurlijk conservators is, maakt hij het kiemen of groeien van bacteriën onmogelijk.

Nog even alle voordelen op een rij

Prijzen

Zone Sugaring vrouw Sugaring man
Armen - volledig
€ 45
€ 49
Armen - bovenarmen
€ 25
€ 29
Armen - onderarmen
€ 25
€ 29
Benen - bovenbenen
€ 35
Benen - bovenbenen achterzijde
€ 21
Benen - onderbenen
€ 38
Benen - volledige benen
€ 65
€ 95
Bikini - slip
€ 25
Bikini - string
€ 35
Bikini - full
€ 55
Borst & Buik
€ 65
Bovenlip
€ 15
Bovenlip & kin
€ 25
Buik
€ 169
Gelaat (zonder wenkbrauwen)
€ 35
Kin
€ 15
Oksels
€ 20
€ 25
Rug
€ 65
Rug, nek & schouders
€ 85
Wenkbrauwen
€ 15
Wenkbrauwen modelleren
€ 20