Touch Skin 21 Huidverbetering Rimpels Lifting Ouderdomsvlekken

Huidverbetering met de Touch Skin 21

De Touch Skin 21 wordt gebruikt om oppervlakkige en diepe rimpels te verzachten, de huid van de striae te herstellen, littekens te verminderen, cysten, fibromen of huidvlekken te verwijderen. Dankzij de externe elektrocoagulatie technologie wordt het ook gebruikt voor de behandeling van haarvaten.

De Touch Skin 21 hernieuwt uw huid, zonder hechtingen, zonder littekens, zonder sporen na te laten. De behandeling is nauwkeurig, veilig en pijnloos. Deze externe behandeling op basis van elektrocoagulatie biedt een snelle en doeltreffende oplossing voor huidproblemen op het gezicht en het lichaam (1 tot 4 sessies).

De Touch Skin 21 heeft als functie dode cellen uit de buitenste laag van de huid te verwijderen en zo de huid zijn natuurlijke elasticiteit te laten recreëren door de oppervlakkige lagen van de epidermis te nivelleren.

De naald zorgt ervoor dat de specifieke cellen van de huid worden vernietigd (deze dringt niet door, maar maakt het mogelijk om het actieveld precies te richten om de omliggende weefsels niet te beïnvloeden). De behandeling is nauwkeurig, veilig en pijnloos. De nieuwe cellen van de huid komen uit de dermis om de dode (onooglijke) cellen door een nieuw weefsel te vervangen. Deze nieuwe stevigheid van de huid zorgt ervoor dat slappe weefsels (zoals die rond de ogen) aanzienlijk worden strakker gemaakt en verbeterd.

Deze fysieke versterkingsreactie maakt van deze techniek een zeer goed substituut voor ooglidcorrectie zonder enige incisie voor de behandeling van hangende oogleden.

Geen verdoving

Niet-invasieve techniek

Geen hersteltijd

Nabehandeling met primo latte

Deze pijnloze techniek behoeft geen verdoving door middel van een injectie. Wél wordt, voorafgaand aan de behandeling van de ogen, de huid voorbereid met een verdovende zalf. De behandeling zelf is niet invasief, dringt dus niet door de huid, maar blijft oppervlakkig. Na de behandeling kan je onmiddellijk verder werken, de behandelde huid vertoont wel roodheid. Pas na 24 uur mag minerale make up gebruikt worden op deze huid.

Prijzen

De prijzen worden voor het gelaat uitgedrukt in zone’s, voor het lichaam werken we met minuten. In de prijs zijn telkens twee behandelingen van dezelfde zone inbegrepen, met een tussentijd van 3 tot 4 weken.

Gelaat

Ooglidcorrectie

Kraaienpootjes

Rimpels op het voorhoofd

Nasale plooi tussen neus en mond

Rimpels van de lipcontouren

Lifting van de hals

€ 290

€ 190

€ 300

€ 190

€ 190

€ 350

Lichaam

Kleine zone (tot 5 min)

Middelgrote zone (tot 15 min)

Grote zone (tot 30 min)

Toeslag per extra 5 min

€ 75

€ 150

€ 250

€ 30