Vet bevriezen en visceraal vet verminderen met de Waves 21

Eindelijk kan visceraal vet aangepakt worden.
De Waves 21 pakt niet alleen de gevolgen aan maar ook de oorzaak.

Waves 21 pakt definitief visceraal vet aan

Ken jij dat ook: je let op je eten, je beweegt regelmatig, je hebt alles onder controle. Maar toch is er nog één plekje waar je geen vat op hebt. Bij de ene is dit de buik, bij de ander de rijbroek en bij nog een ander de billen. Iedereen heeft wel zo’n zwakke plek waar je enkele centimeters verliezen wil.

Dan is er voor jou de Waves 21. Afvallen zonder sporten, afvallen zonder dieet. Klink te mooi om waar te zijn? Wel, met de Waves 21 is het waar. Na het stimuleren van de metameren, die de nodige organen een echte boost geven, wordt jouw zwakke plek letterlijk bevroren. Met de Waves 21 wordt vet bevroren en dan verder door het lichaam verwerkt. Klinkt als iets uit de verre toekomst? Helemaal niet. Ik stel jou voor: de Waves 21.

Wat is de Waves 21?

Waves 21 is een nieuw en uniek apparaat waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen, die tot nu toe bijna onmogelijk waren om aan te pakken met bestaande technologieën. Waves 21 bestaat uit drie onafhankelijke technologieën:
Deze vernieuwende gecombineerde methode maakt het mogelijk om esthetische problemen in verband met metabole disfuncties op te lossen door rechtstreeks op de organen en dus op de oorzaak van deze fysieke stoornissen te werken. Het maakt het mogelijk om te vechten tegen resistente vetten, die verantwoordelijk zijn voor veel pathologische aandoeningen (hart- en vaatziekten, slechte cholesterol, diabetes type 2, …)

Wat zijn metameren?

De metameren zijn 11 spiergroepen op de rug die verbonden zijn met het sympathische zenuwstelsel. Elke metameer is een reflexzone die overeenkomt met een orgaan en/of ingewanden, verbonden met de metameer zelf dankzij het sympathische zenuwstelsel.

We stimuleren metameren via het sympathische perifere zenuwstelsel om acties te creëren met als doel bepaalde lichaamsactiviteiten te herstellen en in evenwicht te brengen die een bepaald schoonheidsprobleem zullen verbeteren of zelfs elimineren. We zullen bijvoorbeeld metameren stimuleren die overeenkomen met de blaas, lever en nieren om een ontgiftende werking te hebben. Of schildklier-, lever- en hartmetameteren om de bloedcirculatie, oxygenatie en metabolisme te verhogen.

Hoe worden de metameren gestimuleerd?

2 handstukken met een regelbare kracht genereren een elektrische stroom in de vorm van een sinusgolf. Dat gebeurt door elektrisch impulsen met bepaalde frequenties die overeenstemmen met hersengolven in de verschillende specifieke fasen. Elke frequentie stimuleert een bepaalde activiteit in de hersenen (maximale concentratie, bewustzijn, aandacht, ontspanning, …)
Door impulsen te geven op de specifieke zones (metameren) activeren we onmiddellijk een specifiek proces in de hersenen. De elektrische stimulatie gebeurt in 2 stappen: eerst impulsen op de metameren en nadien op de zone die men wil behandelen.

Voor wie is de Waves 21?

De Waves 21 is ideaal bedoeld voor elke man of vrouw die zich herkent in onderstaande opsomming van problemen of oplossingen en een duurzame oplossing wenst. Die wil afvallen zonder dieet, die wil afvallen zonder te sporten. Die een behandeling verkiest boven intensieve trainingen, die een definitieve oplossing verkiest boven een behandeling in kuurvorm, die een probleem heeft die énkel met de Waves 21 op te lossen is.

Bijna elke zone komt in aanmerking om een Waves 21 uit te voeren. Typische zones zijn: buik, bovenbenen, rijbroek, billen.

Welke resultaten kan je verwachten?

De Waves 21 is een sublieme behandeling, die plaatselijk ingezet wordt om lokale problemen aan te pakken. Door het stimuleren van de metameren zien we resultaten ook buiten de behandelde zone.

Het doel is om een duurzame oplossing te bieden met zichtbare resultaten, door de oorzaken van het probleem aan te pakken.

Soms zijn deze resultaten onmiddellijk na de behandeling al zichtbaar, maar het echte resultaat laat 2 weken op zich wachten. U lichaam heeft immers de tijd nodig om alles te verwerken en te reageren op de behandeling.

De foto hiernaast is een voor&na van één Waves 21 behandeling, waarvan de na-foto onmiddellijk na de behandeling getrokken werd.

Ook al zijn sommige behandelingen definitief kwa oplossing, toch moet men er rekening mee houden dat uw lichaam meerdere behandelingen nodig heeft.

Award winning technology

Waves 21 is verkozen tot de beste 2019-machine door ProEsthetic Magazine!

Uitgereikt door 6 onafhankelijke journaliste, is de Waves 21 verkozen tot Beste Machine in de categorie Hightech Body Treatment

Hoe verloopt een behandeling?

Een behandeling met de Waves 21 bestaat typisch uit twee delen. In een eerste deel van 20 minuten worden de metameren gestimuleerd, gevolgd door de stimulatie van de te behandelen zone. In een tweede deel van 20 minuten wordt de te behandelen zone met de koude en LED behandeld.

Sommige problemen vereisen een langere sessie van het stimuleren van de metameren. Tijdens zo’n sessie worden de metameren en de te behandelen zone (langer) gestimuleerd  en wordt de behandeling aangevuld met een behandeling met de koude en LED op de te behandelen zone om zo steeds tot een behandeling van 40 minuten te komen.

Prijzen Waves

€ 350

U kiest ervoor om te genieten van één behandeling, of u kiest voor meerdere Waves 21 maar elke beurt apart te betalen.

€ 1350

U kiest voor een abonnement van 5 Waves 21 behandelingen, waarbij u een mooie voordeelprijs geniet.

€ 2500

U kiest voor een abonnement van 10 Waves 21 behandelingen, waarbij u een nog mooiere voordeelprijs geniet.

Verschillende protocollen

Metameren + koude

Enkel metameren

Slimme combo's voor sublieme resultaten

De Waves 21 is een ideale behandeling om te combineren met de Arctik 21 en de Chromo IOS. Daarom hebben we enkele voordeelpakketten uitgewerkt. Dit pakket is een afslanktraject van 10 weken, waarbij om de twee weken een Waves 21 of een Arctik 21 uitgevoerd wordt. De Chromo IOS kan ingezet worden als drainage samen met de Arctik 21 of, tussen de Waves 21 of Arctik 21, om extra af te slanken of te verstevigen.
Combineer de Waves met Arctik en Chromo IOS voor een beter resultaat bij het afslanken