U heeft iets te vieren, u wil uw partner verwennen of u wil gewoon even ontsnappen aan het vluchtige leven van alledag en onderdompelen in een sensatie van rust.

Aquasense ... even alles vergeten

Aquasense is een wellness lounge die volledig privé afgehuurd kan worden. Aquasense bevindt zich in Oostakker, deelgemeente van de mooie stad Gent, vlak aan het bedevaartsoord Lourdes en zijn groene wandelbos.

Alle elementen zijn geïntegreerd in een sfeervol modern en warm interieur. Dit laatste wordt versterkt door de kleurenverlichting opgevat als grote lichtgevende waterdruppels boven het zwembad en rond de jacuzzi.

Faciliteiten

Binnenzwembad

Verwarmd binnenzwembad van 4 op 10 meter met jetstream

Sauna

Traditionele Finse sauna

Stoombad

Turks stoombad

Jacuzzi

Ruime jacuzzi met hydromassage

Keiendouche

Prachtige ruime douche uitgewerkt in keien, met handdouches, regendansen en koude waterval

Terras

Buitenterras

Minibar

Bar met gevulde ijskast

Krant

De dagelijkse krant

Prijzen wellness

Hier vind je een overzicht van de prijs van een bezoekje aan onze privé wellness. Basisprijs is voor 2 personen die 2u naar de wellness komen. Als je langer wil blijven, dan ga je naar rechts in de tabel, wil je met meerdere personen komen dan tel je per extra persoon het bedrag eronder bij. We aanvaarden groepen tot ongeveer 15 personen. Met dit tabelletje kan je makkelijk zelf de prijs van jullie bezoek berekenen.

Kinderen onder de 2 jaar komen gratis (vanaf 3e persoon).

Opmerking: alle prijzen zijn exclusief badlinnen en slippers. Deze kan je zelf meebrengen of wij kunnen deze klaarleggen voor jullie. Badjas, grote en kleine handdoek zijn te verkrijgen tegen € 8 per set. Slippers tegen € 3.5 per paar, verschillende maten zijn aanwezig. Glaasje fruitsap en water zijn steeds inbegrepen.

aantal uren
2
3
4
5
2 personen
€ 115
€ 162
€ 204
€ 246
per persoon extra
€ 38
€ 49
€ 60
€ 71

Hapje eten

Gelieve steeds minstens 2 dagen op voorhand uw keuze door te geven. Enkel hapjes kunnen bij het binnenkomen nog bijgevraagd worden.
U kan uw bezoek aan Aquasense combineren met een lichte of uitgebreide maaltijd. Deze worden steeds geserveerd in de wellness lounge tijdens het gebruik van de wellness lounge. Bij binnenkomen staan koude maaltijden klaar in de ijskast. De timing van de warme maaltijden wordt bij binnen komen besproken.
Voor een lichte maaltijd kan het zeker om slechts 2u in de wellness te verblijven. Als jullie keuze valt op een uitgebreide maaltijd zoals ontbijt, kaas-, vlees- of visschotel raden we toch aan om minstens 3u te nemen om zowel van het lekkere eten als van de wellness lounge zelf te kunnen genieten.

Combineer de wellness met ...

Even ontspannen in de wellness kan je zinnen zeker verzetten. Wil je jezelf extra verwennen, dan kan je een deugddoende combinatie maken met massages en verzorgingen allerhande. Je kan zelf een pakketje op maat maken, maar wij hebben al een aantal arrangementen voor jullie samengesteld.